Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 11:07 am
super anegdotka
zwłaszcza że ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem że można się nią zarazić przez dotyk zmian głupota niektórych wszechwiedzących a jednak nic nie wiedzących jest koszmarna
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 1:08 pm
Lenka dotyk jakich zmian?
bo ja kiedys słyszałam ze poprzez kichniecie,krew,sline...ale poprzez dotyk zmian...moze tych co to w umyslach zachodza u tepogłowych
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Prawdopodobnie odcinek o łuszczycy "Rozmów w toku" będzie w poniedziałek. Po dzisiejszym odcinku zapowiadali, że będzie jutro, ale w sobotę nie ma rozmów.Sprawdzałam na stronie rozmów i odcinek ma być dostępny do oglądania za 3 dni. Nie mogę się doczekać.
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 12:25 am
ja obejrzalam, wylam jak bobr, jak ludzie potrafią ranic innych tylko z glupoty
DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE, DZIEKI ZA ODWAGE, moja corka sluchala a potem wystawila nogi do smarowania, bo ona nie bardzo do smarowania, wtedy na snie to robie
ciekawe ktoras to Dusia
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 8:40 am
kazda z tych kobiet była madrą i odwazną biedroneczka,stres przed kamera moze troszke deprymowac,szacunek za odwage-za zgode na wystapienie w tak koszmarnej bieliznie ,panie ekspertki lekarka i psycholog-długa droga przed nimi.Myslałm ze na widowni bedą tez ludzie z łuszczyca,do pełnego obrazu zabrakło mi ....męzczyzn i dzieci...bo problem nie dotyczy tylko kobiet
PS
Doska to najbardziej wysypana biedronka,meza Pawła poznała na dermatologii,on tez choruje na łuszczyce.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum