Przy sterydach miałam stosować clotrimazolum w międzyczasie to myślę że i z cocois em możesz.
A jak umyjesz głowę nizoralem może nie być potrzeby już stosować clotrimazolum może faktycznie szampon w połączeniu z cocois em dobrze się sprawdzi i leczenie szybciej pójdzie.
Też czasami stosuje Nizoral i dłużej go trzymam a pianka spłukiwana z głowy działa też na całe ciało jak zmiany na plecach np.bardzo swędzą.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 10:02 am
Koniec z cocoisem
Ostatnio zmieniony przez JuliaP Sob Maj 11, 2013 2:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 10:11 am
jak mozna taka mała uwage z tym myciem głowy ...jezeli stosujesz szampon dziegciowy to nie stosuj za chwilke szamponu z innej grupy lekowej.... tak sadze....bo potem nie bedziesz wiedziała co wlasciwie pomoglo a co niekoniecznie...poza tym nie wszystko na raz bo mozesz sie uczulic....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Cos to wklejanie postu pod postem nie idzie, admin coś miał z tym zrobic bo nie wyświetla sie w nowych, ale zaginą bez wieści.
A w temacie , teraz to wygląda super, miałś nosa Jula co do tego drapania, jednak chyba to jakiś grzyb i teraz to wygląda super, cotlimazol robi swoje, no i jednak te dziegcie na ciebie działają.
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Zmiany grzybicze osłabiają leczenie maści nie działają tak jak powinny,jak się je zlikwiduje leczenie postępuje szybciej a u ciebie to już bardzo ładnie wygląda kwestia dni.
Aż miło popatrzeć na tak znikające zmiany
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 8:37 am
...
Ostatnio zmieniony przez JuliaP Sob Maj 11, 2013 2:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Mam do was pytanie odnośnie Cocoisu. Na ulotce wyczytałem, że może mieć działanie fotouczulające. Czy takie uczulenie na światło zaobserwować można tylko w czasie stosowania leku, czy też późniejszym okresie?
Nie chciałbym się uczulić na światło po wsze czasy na głowie, że tak powiem
witaj kuba
nie podejrzewam - nie przesadzajmy
ogolnie na pewno sie wypowiedza osoby ktore uzywaja cocois ale nie wierze zeby cokolwiek moglo spowodowac zwiekszona wrazliwosc na swiatlo na stale
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 06, 2012 1:34 pm
...
Ostatnio zmieniony przez JuliaP Sob Maj 11, 2013 2:44 pm, w całości zmieniany 2 razy
Ja stosowałam cocois w okresie letnim, smarowałm maścią, po 2-3 godz zmywałm, i smażyłam sie na słońcu, takie leczenia jest leczeniem skojarzonym. Nie zauwazyłm jakiejś wrażliwości na słońce, tylko zmiany w tym okresie bardziej sie opalały. Należy tylko pamiętac co by nie wychodzic na słonce z maścią na skórze, skóra zawsze musi byc czysta wolna od maści. To samo dotyczy solarium, zmyć dobrze i spokojnie raz w tygodniu można iść na solarium
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum