Wysłany: Pon Lut 20, 2012 2:49 pm nowe tanie dermokosmetyki na łuszczycę, atopię i nie tylko
Chciałabym Państwu przedstawić nową markę dermokosmetyków, którą wprowadzamy na rynek polski prosto z Hiszpanii. Są one dostępne w bardzo atrakcyjnych cenach, a skład jest porównywalny do sztandarowych marek już istniejących na polskim ryku.
Znajdą w niej Państwo dermokosmetyki przeznaczone do pielęgnacji skóry z problemami dermatologicznymi takimi jak:
- atopia, skóra bardzo sucha,
- łojotokowe zapalenie skóry,
- łuszczyca,
- trądzik.
- łupież
- starzenie się skóry.
W swojej ofercie posiadamy produkty do pielęgnacji całego ciała, skóry głowy, skóry twarzy, jak również linię przeznaczoną specjalnie dla dzieci. Mogą one wspomagać kurację leczniczą lub pielęgnować naszą skórę na co dzień.
Zapraszam do zapoznania się z nimi i do przetestowania. Będziemy wdzięczni za Państwa opinie.
Pomysł z próbkami czy starterami jest bardzo dobry. Po kontakcie z siedzibą w Hiszpanii postaramy się w najbliższym czasie zorganizować taką akcję, jeśli będą Państwo chętni. Proszę zatem o chwilę cierpliwości a ja zobaczę co da się zrobić.
Wracam ponownie do Państwa z mam nadzieję pozytywną informacją. W przyszłym tygodniu, mam nadzieję przy współpracy administratora forum, chcielibyśmy przeprowadzić małą akcję i chętnym osobom dać do przetestowania nasze kosmetyki. Mamy ich ograniczoną ilość, ale mam nadzieję, że będą Państwo chętni, aby wypróbować produkty naszej marki i opisać doświadczenia na forum.
Po kontakcie z administratorem odezwę się w przyszłym tygodniu.
Zaglądam ale z czasem ostatnio bardzo słabo, korespondowałem z panią z tej firmy i teraz czekamy na jej propozycję - ma się odezwać jak coś będzie wiadomo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum