Wysłany: Pią Mar 16, 2012 7:56 pm Moje przywitanie
Witam wszystkich na jednym z kilku miejsc na temat łuszczycy . Znalazłem was oczywiście poprzez google, zainspirowała mnie do tego akcja fundacji Tak. Mam łuszczycę która to akcja odbyła się 9.03 w Warszawie, nie była ona jakaś liczna, ale za to pokazano ją w mediach nielicznych ale jednak . O tej akcji jak ktoś chce to na pewno znajdzie informacje nie chcę tutaj robić jakiejś krypto reklamy czy czegoś w tym rodzaju. Ale może troszkę o sobie. Otóż mam na imię Tomek, pochodzę ze Śląska, mam 25 lat. Na łuszczycę cierpię prawie 3/4 życia gdyż jest to 16 lat, niewiele pamiętam z początku mojej "przygody" z tym schorzeniem. Pamiętam że kiedyś miałem ją na prawie całej powierzchni ciała, obecnie mam najwięcej zmian na plecach, brzuchu i miejscowe zmiany na nogach, rękach, szyi, karku. Niestety też posiadam zmiany na głowie co jest dla mnie chyba najbardziej uciążliwe. Stosowałem już wiele "pomocy" na to nie pamiętam wszystkich wybaczcie, ale np błoto z Morza Martwego, pseudo terapię w klinice On-Clinic, ostatnio nawet zabiegi w rybim SPA - Garra Ruffa, metody te nie przynosiły wielkich skutków, a wręcz żadnych. Ale żeby już nie szaleć z tym opisem tutaj może dokończę go w dziale "Moja historia". Mam nadzieje że będzie nam się dobrze tutaj "pracować" .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 9:45 am
Witaj serdecznie troszke tych róznosci mamy do zaoferowania...na cuda...raczej nie masz co liczyc bo niekoniecznie sie zdarzaja,ciezka praca i walka ,przy małej pomocy z naszej strony cos napewno dla siebuie znajdziesz.....poczytaj troszke a potem dopytaj....jak na gółwke to moze najpierw Maska Drozdzowa?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum