Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
nowe tanie dermokosmetyki na łuszczycę, atopię i nie tylko
Autor Wiadomość
dermoestetica

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 11:09 am   

Dzień dobry

Witam serdecznie po dłuższej przerwie, kiedy oczekiwałam na informacje od producenta firmy Dermoestetica oraz kontakt z administratorem.

Niestety administratora brak, ale skontaktowałam się z moderatorem - Panem Pawłem, który ma pomóc w przeprowadzeniu akcji.

Ponieważ jako dystrybutor jesteśmy niewielką firmą, zatem zależałoby nam na zgłoszeniu się osób wiarygodnych, które po otrzymaniu kosmetyku rzeczywiście opisywały by jego działanie tutaj na forum, aby o rezultatach mogły dowiedzieć się także inne zainteresowane osoby.

Widzę, że na stałe pojawiają się tutaj takie osoby jak Pani Tygryska, Pani Szater oraz Pani Puma. Może Państwo lub ktoś polecony i wiarygodny??

Moglibyśmy zaoferować po dwa zestawy dermoksometyków - linię Medigel (olejek do kąieli i emulsję do ciała), linię DERS (żel pod prysznic DERS ACIDO i emulsję do ciała DERS CORPORAL) oraz szampon do skóry głowy z łuszczycą Scurfisin.

Myslę, że jedna osoba - jeden zestaw do testów.

Szczegółowe informacje o produktach dostępne na stronie:

http://dermoestetica.pl/apliderm.html

Bardzo proszę o kontakt chętnych osób.

Dorota Kołodko
603137893
dk@dermoestetica.pl

lub przez forum.

Mam również nadzieję, że Pan moderator Paweł również nas wspomoże w działaniach.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści :)

[ Dodano: Pon Mar 19, 2012 11:10 am ]
Również można zgłaszać się do Pana Pawła - jak zrozumiałam :) Mam nadzieję, że teraz juz wszystko pójdzie sprawnie :)

Jeszcze raz przesyłam pozdrowienia

szater 

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 4:19 pm   

Chetnie przetestuje panstwa dermokosmetyki linię Medigel (olejek do kąieli i emulsję do ciała). :brawo:

rozmaryn_ka 

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 9:20 pm   

Witam,
jeżeli nadal aktualne chętnie przetestuję linię medigel (ewentualnie ders).

Pozdrawiam
rozmaryn_ka

Pawel 
Administrator

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 9:32 pm   

dermoestetica napisał/a:

Niestety administratora brak, ale skontaktowałam się z moderatorem - Panem Pawłem, który ma pomóc w przeprowadzeniu akcji.

Nastąpiło małe nieporozumienie :) Kontaktowała się Pani ze mną a jestem administratorem tego forum, jedynym dodatkowym moderatorem jest Roman :)

Cytat:
Jeśli chodzi o łuszczycę, to mogłabym zaproponować linię dermokosmetyków Medigel (emulsja do ciała i olejek do kąpieli), szampon do skóry głowy z łuszczycą Scurfisin, żel do mycia ciała DERS ACIDO oraz Emulsję do ciała DERS CORPORAL. Mamy również produkty dla dzieci ze skórą atopową i bardzo suchą BIOCARE

Informacje o produktach dostępne są na stronie:

http://dermoestetica.pl/apliderm.html
http://dermoestetica.pl/c...rticle/109.html

Na początek proponowałabym po jednym zestawie dla jednej osoby, a zatem 3 osoby + ewentualnie dla dziecka, jeśli znalazłby Pan z atopią.

Potrzeba troje chętnych, zgłosiło się już dwoje - szater i rozmaryn_ka więc potrzebna jest jeszcze jedna osoba + ewentualnie dziecko z atopowym zapaleniem skóry jesli ktos by mógł takiego małego ochotnika zgłosić :)

Adres do szater mam, rozmaryn_ka podaj mi swoje dane do wysyłki na prywatną wiadomosc.

Jak zgłoszą się wszyscy chetni to zrobimy chyba podobnie jak przy innych testach - osobny temat z relacjami testujących uzupełniony ewentualnymi zdjeciami.

basia44 

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 10:33 pm   

A może Lenki mała by potestowała

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Mar 19, 2012 10:57 pm   

ja nie chce ;)
ale lenki mala faktycznie? lenka sie pojawia dosc czesto

szater 

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 8:44 am   

To na głowe to moze Puma...tylko ona jest teraz w Danii-wraca w sobote.
Moze rzeczywiscie przetestowac na dzieciakach :hmm: i na Dominice i na Ali...jezeli tak to ja rezygnuje .
Obie dziewczynki a wlasciwie matki znamy doskonale bo sa z nami od lat,Puma tez jest wiarygodna ...chyba ze ktos jeszcze z tzw. "naszych"-udzielajacych sie na forum chcialby na te głowe przetestowac. :hmm:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 2:22 pm   

Ja bardzo chętnie przetestuję kosmetyki na mojej Aluni, ze względu na zakres jakim ją dopadła pani Ł nie kupuję już niczego, czego nie mogłabym przetestować :) ostatnio rzadziej się pojawiam, ale w zyciu prywatnym i służbowym dym taki, że czasu zostaje tylko na spanie :*

A jeśli dziecko musi być atopikiem, to mam jedną małą bidę warszawską, tak atopią dotknięta jak moja Alunia Ł.

szater 

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 4:08 pm   

Ja w takim razie swoje testery oddaje Ali,te drugie niech ida do Dominiki a z tymi na głowe to moze do Pumy? czy ktos jeszcze ewentualnie?

Lenka 
mama 8 letniej biedroneczki

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 6:40 pm   

Szater już się do Ciebie odezwałam, jestem chętna

Pawel 
Administrator

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 7:10 pm   

Agusek napisał/a:
A jeśli dziecko musi być atopikiem, to mam jedną małą bidę warszawską, tak atopią dotknięta jak moja Alunia Ł.

To jest pytanie do pani z firmy dermoestetica czy musi być atopikiem ale.. dobrze by było gdyby osoba która bada działanie kosmetyków mogła umieszczać relacje na forum.

Jeśli ktoś chce zaklepać dany zestaw do testowania musi mi wysłać na PW adres do wysyłki. Jeden zestaw już na 100% zaklepany przez rozmaryn_ka

Lenka 
mama 8 letniej biedroneczki

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 7:23 pm   

napisalam Ci na pw

szater 

Wysłany: Wto Mar 20, 2012 7:49 pm   

uwazam ze miło by było dac do przetestowania cos naszemu Romcysiowi...w nagrode za niestrudzona walke,systematyczne informacje na forum (z całego przebiegu leczenia) :hmm:
Inwestujmy w nasze perełki :brawo:

Pawel 
Administrator

Wysłany: Sro Mar 21, 2012 5:03 pm   

Zapisani ochotnicy: Rozmaryn_ka, Lenka, Agusek

Został jeszcze jeden zestaw dla dziecka z atopią.

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Czw Mar 22, 2012 8:01 am   

Jeżeli wyrazicie zgodę, to zapytam tej mamy, czy jest chętna na test i oczywiście opisanie wszystkiego na forum. Na razie o niczym jej nie wspominałam.
Julka jest w wieku Ali, ale niestety dużo więcej czasu spędza w domu i szpitalu, niż Ala :(

Odpowiedz do tematu