Wysłany: Sob Mar 24, 2012 2:35 am Witam.
Witam wszystkich.
Pisze po nocach,bo nie moge zasnac.Jeszcze wczoraj o luszczycy wiedzialem tylko tyle ze istnieje.Dzisiaj dowiedzialem sie ze jestem szczesliwym posiadaczem. Lekarz oznajmil mi ze to luszczyca kropelkowa,zalecil prysznice zamiast kapieli,unikanie pikantnych potraw i alkoholu.Przepisal jakies tam mascie.Jakas godzine po wyjsciu jak pierwszy szok z lekka minal,uswiadomilem sobie ze mam mnostwo pytan i tak trafilem tutaj.Dobrze ze jestescie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 9:26 am
Witaj Wojtas,spokojnie wszystko ogarniesz,jest nas tutaj troszke nie bedziesz sam. Kazdy po informacji czuje sie nieszczesliwy i ma metlik w głowie,pełno pytan i ciagłe ...."Dlaczego Ja?"Nie bede cie zapewniac ze bedzie dobrze bo...bedzie róznie czasem słonce czasem deszcz wiele bedzie zalezało od ciebie...musisz stac sie wojownikiem a my tu pomozemy ci w tym
Napisz dokładnie wszystko co wiesz o swojej chorobie,jak sie zaczęła,jaki to rodzaj,co stosujesz...bedzie nam łatwiej tobie pomóc w razie potrzeby.Sciskam cieplutko .Krysia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
witaj wojtas
powiem ci ze sie otrzasniesz z tej wiadomosci - luszczyca kropelkowa nie jest mila ale jak kazda forme tej pani da sie zaleczyc i zyc normalnie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum