Wysłany: Pią Mar 30, 2012 7:10 pm Badanie ankietowe. Bardzo proszę o pomoc.
Szanowni Państwo,
Nazywam się Monika Gajda. Jestem studentką III roku studiów licencjackich na kierunku kosmetologia, W roku akademickim 2011/2012 przystąpię do obrony pracy licencjackiej nt. ,, Łuszczyca- leczenie i pielęgnacja skóry ‘’. Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o przeprowadzenie badania ankietowego. Celem mojej ankiety jest dowiedzenie się jak leczone są osoby chore, a przede wszystkim jak dbają o stan skóry. Proszę odpowiadać na każde pytanie . W tym przypadku nie ma dobrych, ani złych odpowiedzi. Każda odpowiedź jest dla mnie bardzo istotna. Ankieta jest w pełni anonimowa. Jej rezultaty posłużą tylko i wyłącznie celom badawczym.
Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i uczestnictwo w badaniu ankietowym.
W załączniku umieszczam ankietę. Chętne osoby proszę o odesłanie ankiety na podany adres e-mail : monia5556@tlen.pl
Zdobyłam na razie niewiele ankiet, dlatego zwracam się z tą uprzejmą prośbą
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 8:42 am
Postarałam sie wysłac czy doszło? nie jestem pewna.troszke pozmieniałabym i dodała w pewnych pytaniach.Min łuszczyca wystepuje tez na rekach,nogach,samych łydkach,w samym pępku a nie na całym brzuchu,kostkach,dłoniach zewnetrznych stronach-plackowata a na wewnetrznych już krostkowa.Łuszczyca wystepuje także w wieku starczym czyli po 70rż.To tylko takie moje sugestie.Już tak wiele ankiet wypełniłam i wszedzie sa takie pytania na ktore ciezko odpowioedziec,tak sobie mysle ze moze poprosic w przyszłosci kogos chorego na łuszczyce aby pomógł układac pytania.Powodzenia.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Jeszcze raz zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnianie ankiet Tyle ankiet, które już zostały pobrane już mi by wystarczyły, jednak otrzymałam tylko kilka ich wypełnionych. Dlatego proszę o to, jeśli już ankietę pobraliście, udzielcie odpowiedzi i wyślijcie. Dla mnie każda ankieta jest na wagę złota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum