Wojtas nie pisalem ze sie duzo wycierpialem ,szpitale to moje wybory nie dlatego ze bylo tak zle tylko chcialem by bylo super .Raz sie udawalo raz nie ale zawsze poprawa byla duza ..Na noze nie mam tez zamiaru z nikim isc a do tego ze jak sie pisze co sie mysli to sie obrywa to powinienem sie przyzwyczaic .Obecnosc na forum to moja sprawa jesli bede przeszkadzal adminowi moge sie usunac .Zreszta jesli inne osoby tak beda odbierac me wpisy tez moge oczywiscie jesli to beda konkretne osoby a nie np wirtualne .Nigdzie tez nie twierdzilem ze Kaszuba ma tylko racje ale .....
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 4:20 pm
Waldek Ja to widzę tak:
Mi Twoja obecność nie przeszkadza na pewno.Nikt tu nie chce żebyś się usuwał.Ale prawdę mówiąc pierwszy zaatakowałeś Szater,to ma prawo się bronić.
Mówie o wczorajszych postach,bo co było wcześniej to nie moja sprawa,ale przecież to nie pierwsze Wasze spięcie.
Waldek żebyś mnie dobrze zrozumiał.Ja nie chce stawać po którejś stronie w Waszych sporach,najlepiej by było żebyście to sobie jakoś między sobą wyjaśnili.
Nic nie mam do żadnego z Was,tylko nie róbcie sobie ze mnie pośrednika.
Bo naprawde zaraz wyjdzie że to moja wina i jeszcze mnie admin usunie z forum.
Wojtek nie wiem gdzie widziales atak z mej strony ale mniejsza z tym wiem ze nie raz lepiej sie ugryz w jezyk jak pisac to co sie mysli .A ataki jak bys byl taki obiektywny kto i kiedy na kogo stosowal powinienes widziec .Ja ani nie mam zamiaru nikogo atakowac ani g.......... jakimis osobami tez nie wycieram sobie .Czy bede na tym forum czy nie to juz ma male znaczenie i tak wiele wartosciowych osob nie ma juz na tym forum .Jednak wiele pozostalo i mysle ze z powodu jednej nie ma sensu odchodzic .
Niestety Kinga nie jestesmy jedynymi osobami co krzywdzace komentarze zdrowych ludzi nas dotykaja jedyne chyba co nam pozostaje to to ze jest wiele gorszych chorob .Pewnie ze jestes mloda dziewczyna ale to nie znaczy ze jak mam 40 lattez nie chce miec czystej super skory jednak z drugiej strony my mamy taka szanse a wiele osob nie tzn jest wiele chorob co nie ma szans by sie cofnela nawet na pare dni .Mamy powody do niezadowolenia ale mozemy jednak powiedziec to tylko luszczyca ........
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 11:21 pm
Dokładnie Waldek.Jest przecież tyle gorszych chorób.Lepiej chyba mieć łuszczycę niż być np.sparaliżowanym od szyi w dół abo chorym na Aids.Jak w ten sposób na to spojrzeć to naprawde nie ma co narzekać.
Łuszczyca to nie koniec świata tylko przykro słyszec krzywdzące komentarze zdrowych ludzi, którzy mają tak małe pojecie na temat tej choroby ...
Kinga, Ty przynajmniej "stara" jesteś i już wiesz, że "takie ludzie" to buraki. A moje małe dziecko słyszące komentarze od dorosłych? jak miało sobie radzić?
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 2:31 pm
Agusek napisał/a:
Kinga, Ty przynajmniej "stara" jesteś i już wiesz, że "takie ludzie" to buraki. A moje małe dziecko słyszące komentarze od dorosłych? jak miało sobie radzić?
Dokładnie!Na samą myśl nóż się w kieszeni otwiera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum