Wysłany: Czw Lut 23, 2012 7:39 pm
Witam bardzo serdecznie
przez 30 lat zdążyłam pokochać panią ł , szkoda że jest to miłośc bardzo bolesna i jednostronna , ciesze się że znalazłam stronkę na której będe mogła poczytać o nieznanych mi sposobach "ugłaskania " i ponarzekać jeśli pozwolicie
trochę przypadkiem trafiłam na to forum, zupełnie nie wiem jak to możliwe, że dopiero teraz.... no ale dobrze, że w ogóle z łuszczycą borykam się już od dłuższego czasu, ale dopiero od niedawna zaczęła mi tak doskwierać, że zaczęłam szukać różnych sposobów na jej okiełznanie i przeglądając pobieżnie to forum doszłam do wniosku, że takiej wiedzy i takiego wsparcia jak tutaj nie znajdę u żadnego lekarza... no więc jestem tu z Wami i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona
Witam wszystkich forumowiczów.
Na luszczycę choruję od o rany boskie od 40 lat! Przyzwyczaiłam się ,ale i tak czasami nerw ponosi mnie:), chociaz niewskazany:)
Szter witam ciebie szczegolnie bo i ja z Zielonej Gory:), slyszałam ,że dotarły do nas rybeńki , ale może pomozesz mi ulokować to " akwariowe" szaleństwo:)
Pozdrawiam Lucyna
_________________ Dobre lekarstwo jest gorzkie w ustach, ale skuteczne w chorobie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 18, 2012 7:38 pm
Witaj Lucynko,ciesze sie ze ktos z naszego pieknego miasta tu jeszcze zdecydował sie zalogowac.Troszke sobie tu działam....o rybkach nie słyszałam za to wiem ze są pijawki.Rozgosc sie wygodnie i.....raz jeszcze ciesze sie ze tu jestes
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Szaterko, po ilości postów, znaczącego kolorku ,wnioskuję,że jesteś tutaj ekspertką znaczącą:)
Ogromnie dużo wątków i ciekawych informacji.
Ta o stosowaniu drożdzy rewelacja..a tyle lat" żyję" i nie słyszałam:)
Zastosuję - jak najbardziej, brzmi kusząco i łagodząco.Nie wiem jak zapachowo, ale da się z tym połazić. Zresztą po tylu maściach , nie nowina - popachniec dla odmiany drożdżowo.
Ja po raz pierwszy mam łuszczycę na paznokciach na dłoni. Kiepska sprawa, epizod odpadania ich mam za sobą. Teraz maskuję jak się da ,ale niefajne to.Staram się nie rzucać łapkami przed sobą ; lakier i epatowanie uśmiechem dla odwrócenia uwagi.
Na razie dziękuję za odpowiedzi i miłego wieczoru. Wracam do czytania postów:)
_________________ Dobre lekarstwo jest gorzkie w ustach, ale skuteczne w chorobie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 8:23 am
Tu Lucynko wszyscy są znaczący.To forum to skarbnica wiedzy pochodzaca od setek ludzi. Co do mnie.....luszczyca i medycyna to mój konik,lubie sie uczyc,poznawac nowe...czytam i analizuje to i cosik w tym łepku zostaje.Zapraszam serdecznie i nie tylko do korzystania z forum ale dzielenia sie swoją wiedzą z nami i....do mnie na kawe
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 6:44 pm Witam wszystkich DX w spółce z panią Ł.
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem zaganiany w pracy i chcę wykorzystać tą przerwę z dodatkiem urlopu w maju aby ostro zacząć dogadać się z panią Ł.
Proszę o wszelkie pomocne uwagi i wsparcie.
Wątek http://luszczyca.info/viewtopic.php?t=1590
Pozdrawiam DX
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum