3 miesiace temu wykryto u mnie łuszczyce...na poczatku dermatolog przekazal mi clobderm i lorinden a i tak sie smarowalem tymi masciami jakis czas...ostatnio mnie strasznie wysypalo po przestaniu smarowania sie tymi lekami i danai troche w %. mam kropki na calym ciele przktycznie wszedzie...czym mam to sie pozbyc??odp....
Bardzo Ci wspólczuje bo wiem co to znaczy. Powiem tak bywalam u dermatologow roznych ale panstwowych i nawet w szpitalu mi tego g... nie wyleczyli !!! Byłam zrozpaczona i załamana. Od listopada w pracy mamy prywatna klinike i tam spotkalam dermatologa z prawdziewego zdarzenia Jest psychologiem i dermatologiem w jednym Smarowałam sie salicylem mascia daiwonex i novate i wszysciutko mi zeszlo a na glowe dostalam Dermovate!! Bylam u niej w styczniu i normalnie calowalam ja po rekach hihi Zycze Ci tego samego zebys sie tak tym nie przejmowal przyzwyczaj sie do tego a bedzie lepiej pozdrowionka
dla mnie też było straszne gdy sie dowiedziałam że mam łuszczyce a było to 5 lat temu .Całe ciało miałam wysypaane niebyło miejsca gdzie by się to niepokazało miałam dłonie popękane stopy niemogłam chodzić z bólu płakałam jak miałam wstać na głowie 3 cm skorupa trafiłam do dermatologa w ciągu tygodnia trafiłam do kliniki zostawiając w domu 6 miesięczne dziecko tam mnie podleczyli przez jakiś czas miałam spokuj z panią ł ale 3 lata temu urodziłam następne dziecko i znowu miałam okropny wysyp wiem że wiadomość o takiej chorobie niejest miłe ale trzeba znią żyć nie wiem jaką maść ci polecić ja ogólnie stosuje dermowate ale to steryt papke z drożdzy szampon na łuszczyce lorinden t na twarz spróbuj udać sie do innego dermatologa może on coś ci dopasuje i niezałamuj się Jesteśmy z Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum