nie rozumiem po co jak można kupić już na spirytusie
na łuskę tak jak tygryska pisała zielona herbatę ja stosuje maść ochronną z wit A u mnie dobrze działa na dwie godz przed myciem na głowę a na skórę smaruje kilka razy w ciągu dnia
Taki to lekarz gdzie statystyka i ilość pacjentów na pobory się przedkłada
Na glowe nigdy nie stosowalem pigmentu moze by latwiej bylo go zmyc jest jeszcze dodawany .Moze jest tez na wodzie ten co ja stosuje zawiera etanol 96 %.Wogole jak go zmuc z glowy to tak prawde mowiac nie wiem bo jakos ciezko mi se to wyobrazic .Na ciele jednak umnie zdawal egzamin idealnie .
Na glowe nigdy nie stosowalem pigmentu moze by latwiej bylo go zmyc jest jeszcze dodawany .Moze jest tez na wodzie ten co ja stosuje zawiera etanol 96 %.Wogole jak go zmuc z glowy to tak prawde mowiac nie wiem bo jakos ciezko mi se to wyobrazic .Na ciele jednak umnie zdawal egzamin idealnie .
Oj spotkałem parę osób z kolorową głową po kuracji a szczególnie z uszami kolorowymi gdzie łuszczyca się zagnieździła.
_________________ Piękna Ł od 2001
Ostatnio zmieniony przez DX Czw Kwi 26, 2012 11:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
czemu to tak zarosłeś łuską pewnie nic nie robiłeś z tym?????????????
Brak czasu i chęci do samo dyscypliny w leczeniu.
Postanowiłem majówkę wykorzystać jako dobry start i dać silnego klapsa pani Ł.
A po długiej majówce będę trzymać dyscyplinę i po trzech może czterech tygodniach zakończyć na jak najdłuższy czas znajomość z panią Ł.
W piątek pozbyłem się łuski.
Tak konkretnie to od soboty zacząłem , wcześnie rano naświetlanie lampą kwarcową po paru godzinach smarowanie cygnoliną a następnie wieczorem i tak codziennie.
Na dziś naświetlanie lampą to 2-3 min. różne części ciała.
Smarowanie cygnolina to 0,5 na 25minut
Z posiadanych maści sterydowych na razie nie korzystam.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 4:42 pm
Cytat:
Tak konkretnie to od soboty zacząłem , wcześnie rano naświetlanie lampą kwarcową po paru godzinach smarowanie cygnoliną a następnie wieczorem i tak codziennie.
a nie można zamienic lampy kwarcowej na słonko....zdrowsze i naturalniejsze?
tez jestem ciekawa i kibicuje....dokładnie opisz co i jak bo ja łuski nie mam a walcze i walcze...i walcze...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum