Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:04 pm
Dovonex nie ma w skladzie sterydu ,to krem i masc to calcipotriol,to duze tubki ale maja krótsze okresy przydatnosci niż polski podobny w składzie DAIVONEX.Z moich doswiadczen wynika ze super sprawdza sie płyn do skóry głowy DOVONEX-moze taki specyfik nalezało by dodac do oferty.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:33 pm
szater napisał/a:
Dovonex nie ma w skladzie sterydu .....
Oferentka pisze o Daivobecie jako o tym, który ma w swoim składzie steryd. Miło, że pisze o tym, nie mydląc nikomu oczu.
Ojojoj, to ja się zagoniłam Co do Dovonexu, panie obie macie rację, błąd oferenta
Ostatnio zmieniony przez gosc Pią Sie 26, 2011 10:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Maj 24, 2012 4:03 pm
Robo jak kazda masc na bazie sterydu....działa i to raczej u wszystkich,na krótki okres zawsze warto .jezeli wyszedłes ze szpitala z taka receptą znaczy sie jest potrzeba zastosowania.Ja bym kupiła na twoim miejscu od ludzi sprzedajacych własnie ten wspomniany DOVOBET w porównaniu do polskiegoDAIVOBETU tubka wieksza i cena lepsza...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Robo jak kazda masc na bazie sterydu....działa i to raczej u wszystkich,na krótki okres zawsze warto .jezeli wyszedłes ze szpitala z taka receptą znaczy sie jest potrzeba zastosowania.Ja bym kupiła na twoim miejscu od ludzi sprzedajacych własnie ten wspomniany DOVOBET w porównaniu do polskiegoDAIVOBETU tubka wieksza i cena lepsza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum