Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 1:51 pm
Kocham swoje miasto i kochamFALUBAZ!!! Was wszystkich tez kocham i chce was u siebie goscic
Romcys...łokcie już spokojnie,mozesz rumiankowajechac i natłuszczac zeby sie zregenerowały ale piszczel to jeszcze troszke bo cosik widze.... a moze ja slepa jestem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam
Dobrze szaterku widzisz , To co było a jest (chodzi o piszczel) to niebo a ziemia, ale niestety taką przedawnioną to trzeba długo leczyć.
pozdrawiam
romcyś
Masz cierpliwość do @ ale słoneczko juz, to dasz rade. Trzeba ciebie na przykład podawać wszystkim, samozaparcie na najwyższym poziomie. Moje gratulacje
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
Witam
Kolejna fotorelacja leczenia proderminą. Wreszcie @ - czka puściła na nodze, pozostały małe punkty, ale smaruję w dalszym ciągu całą powierzchnię. Obecnie już nie smaruję codziennie a co drugi dzień i na 1 - 1,5 godzinki. Oczywiście na dniach zamieszczę opis.
Jak zwykle proszę o uwagi i opinię.
pozdrawiam
romcyś
IMG_1986.jpg ZAPOMNIAŁEM POLICZYĆ ILE DNI STOSOWANIA
Witam
Widzę że już nikt moich zdjęć nie chce oglądać, ale to dobrze, bo zauważyłem dzisiaj plamkę ok. 1 mm na lewej ręce i muszę toto proderminą potraktować, ale wstrzymuję się do jutra, bo żoneczka twierdzi, że mnie komar w czasie grillowania ugryzł (nie pamiętam ).
pozdrawiam
romcyś
Witam
Moje leczenie proderminą tak wygląda dzisiaj. Muszę sprawdzić od kiedy zaprzestałem jej stosowanie, a tymczasem "jadę" cały czas na: krem niwea lub maść nagietkowa lub krem oliwkowy.
pozdrawiam
romcyś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum