Ostatnie wieści z forum Biedronkowo
Cyt...
[Wszystkich chętnych na nocleg w Częstochowie proszę o kontakt : beata@biedronkowo.info lub GG : 10053236.
Muszę się zadeklarować co do ilości miejsc noclegowych, stąd moja prośba
Dodam jeszcze, że 13 lipca o godzinie 18.30 na Jasnej Górze odbędzie się msza święta w intencji chorych na łuszczycę i łuszczycowe zapalenie stawów. Wszystkich chętnych do wzięcia w niej udziału serdecznie zapraszam.]
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
"Wszystkich chętnych na nocleg w Częstochowie proszę o kontakt : beata@biedronkowo.info lub GG : 10053236.
Muszę się zadeklarować co do ilości miejsc noclegowych, stąd moja prośba
Dodam jeszcze, że 13 lipca o godzinie 18.30 na Jasnej Górze odbędzie się msza święta w intencji chorych na łuszczycę i łuszczycowe zapalenie stawów. Wszystkich chętnych do wzięcia w niej udziału serdecznie zapraszam.
Kochani w Częstochowie gościć nas będzie hostel Pokoje Gościnne Polo przy ul. Katedralnej 18. Cena noclegu - 30 zł od osoby bez wyżywienia. W tym hostelu będziemy na was czekać od piątku"
więcej info tutaj
http://forum.biedronkowo....f908b1d&start=1
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Cyt...[Kochani w Częstochowie gościć nas będzie hostel Pokoje Gościnne Polo przy ul. Katedralnej 18. Cena noclegu - 30 zł od osoby bez wyżywienia. W tym hostelu będziemy na was czekać od piątku.]
Możliwe ze gościem naszym bedzie również doktor nauk medycznych, specjalista chorób wewnętrznych II stopnia, reumatolog Katarzyna Kolossa ze szpitala im. Biziela w Bydgoszczy
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Ostatnio zmieniony przez Gosiaczek68 Sro Lip 04, 2012 11:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Cyt:[...Wiele osób mnie pytało w jakim kościele jest msza święta, więc odpowiadam msza święta odbędzie się na ,Jasnej Górze w Kaplicy Matki Boskiej, tam gdzie znajduje się obraz główny....]
Jak również spotakanie z psychologiem Agnieszka Bartczak zacznie się 14 lipca 2012 o godzinie 10,00. Będzie możliwość również indywidualnych rozmów
W sobotę 14 lipca o godzinie 14,00 odbędzie się spotkanie z farmaceutą z firmy FARMINA -producenta dermokosmetyków MediDerm
Cyt:
[Z nowości dotyczących wyjazdu do Częstochowy to mogę powiedzieć, że Doktor Katarzyna Kolossa towarzyszyć nam będzie w spotkaniu od piątku do sobotniego wieczora, odpowie z pewnością na wasze pytania dotyczące ŁZS i leczenia biologicznego.
Druga wiadomośc jest taka, że firma CERKO podarowała nam na spotkanie próbki swoich produktów.
W związku z tym serdecznie dziękuję Pani Agnieszce Sadowskiej z firmy CERKO za podarunek
Wszystkim, którzy jeszcze chcą uzyskać jakieś informacje na temat spotkania podaję numer telefonu do mnie: 515 742 899...]
— Phil Bosmans
Kochani, w piątek 13 lipca czekamy w hostelu przy ul. Kardynalskiej 18 na tych, którzy zechcą się z nami przywitać do godziny 13,00. Potem idziemy trochę pozwiedzać miasto i Jasną Górę.
Zapraszamy wszystkich chętnych na mszę świętą na 18,30 na Jasnej Górze w Kaplicy Matki Boskiej, a potem do nas do hostelu na kawę i ciasto oraz pogaduchy.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 12:05 pm
chachacha, żebyś widziała minę mojego męża, jak mu powiedziałam, ze jak wyjadę o 15:30 na zabiegi rech. to wrócę późnym wieczorem. Bo dzisiaj dzieci nie ma szans brać,
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum