Mam na mysli ten ogladany kiedys a te wstawione to tylko fanatycy nic wiecej .Nie wiem w jaki sposob sprawia by ustawa byla bardziej czytelna .Popierasz takich ludzi wrzeszczaca pania co BIZON WYZYWA OD ZYDOWKI I jeszcze wmawia ze .......zreszta sama zobacz .Ci ludzie sami nie wiedza o co im chodzi i to tak w temacie szczepien jak ogolnie .Czy wydaje ci sie ze takich ludzi powino sie sluchac ???Ja mysle ze jednak powinnas sie zastanowic .
to tylko niektóre wstawione przezemnie filmiki a co z tymi poszkodowanymi matkami ????????????????????//też kłamią????????????????????????????????
a ja myślę że każdy dorosły Polak powinien osądzić sam czy warto ich słuchać czy lekceważyć
wszak Polacy nie gęsi i swój rozum mają
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 9:00 am
Ksiadz, najbardziej "wiarygodny " dziennik w Polsce i pani "watpliwa"żona pana posła.....bardzo słabiutka argumentacja....dobrze ze jednak sa ludzie myslacy w Polsce i wszelkie te apele,protesty i listy...przepadły z kretesem,zwycięzył zdrowy rozsadek.
I tu nalezy z całą stanowczoscia powiedziec DZIEKI BOGU
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
No i tu Szater masz racje dziennik najbardziej wiarogodny .Na swym stoisku mam prase ale tej nie chce sprzedawac .Basiu pisalas ze w czasopismach medycznych nie ma nic o skutkach jakie moga tez wystapic przy szczepionkach .A JAK Ci UDOWODNIE ZE SA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum