Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
FRYZJER
Autor Wiadomość
łukaszzzz85 

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 8:00 pm   

hehe.. no dzieki wielkie za komplement..mam poczucie humoru... :P
kazdy problem da sie roziwiązac, ja czasem smigam na uczelnie w kasku :P nawet raz buchnolem Pani szatniarce fartuszek.. takiego mixa sobie sztrzelilem.. ludzie sie posmiali i nie bylo zle.. polecam to samo rozwiązanie lub podobne :)

Freya 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 1:05 pm   

Ten temat jest zły :shock:

Zainteresowana tym, że inni mają ł na głowie zaczęłam jej szukać u siebie i... znalazłam :shock:

To przez Was... tak to bym nawet o tym nie wiedziała i o ileż była bym szczęśliwsza :lol:

Oscar Wilde

Poli

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 5:45 pm   

Witam!
czy moglby mi ktos doradzic czy moge rozjasnic wlosy majac luszczyce skory glowy?
Boje sie ze amoniak podrazni moja skore i dlatego staram sie od kilku miesiecy nie farbowac wlosow doprowadzajac do wielkich odrostow ktore nie wygladaja ladnie a przede mna wazne uroczystosci przez ktore dostaje depresji..

anoil87 
ruda

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:04 pm   

ja tam farbuje i mam wszystko gdzieś, jakos żyje a przez to ł. nie zmniejsza sie ani nie zwiększa :razz:
oczywiście najlepiej żebyś sie nie rozdrapała przed nakładaniem farby bo wtedy strasznie szczypie :wink:

EWaa

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:18 pm   

Ja tez farbuje i nic sie nie dzieje gorszego , oczywiście lepiej bedzie zebys nie miała ranek na skórze glowy i troche podleczone.

Poli

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 10:12 pm   

no mam zaleczone bo uzywam diprosalica teraz to jeszcze powinnam miec spokoj przez kilka dni;]
wielkie dzieki, pozdrawiam! :wink:

Ida

Wysłany: Wto Mar 11, 2008 5:19 pm   

Najbardziej było mi wstyd,kiedy czesała mnie przed studniówką,tu kręci,tu upina, a nagle patrzy-i takie obrzydzenie połączone z szokiem na twarzy...:P na szczęście po chwili zreflektowała się,że ja ją widzę w lustrze i udawała,że wsyztsko gra. A ja już nie wiedziałam,czy się śmiać,czy płakać:P

anoil87 
ruda

Wysłany: Wto Mar 11, 2008 5:46 pm   

ja mojej fryzjerki nigdy do końca nie poinformowałam co to jest, jak już coś to wykręcałam sie uczuleniem na owoce czy coś..... ale czesze mnie i obcina bez żadnych oporów, teraz już nawet nie pyta :grin:

nutka 

Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:40 pm   

Ja mam szczęście do znajomych fryzjerek, zresztą każda z nich miała przede mną kontakt z łuszczycą więc problemu nie widzą.

EWaa

Wysłany: Sro Mar 12, 2008 1:54 pm   

A ja nawet do znanej bym nie oszła z zaatakowana glową, zawsze staram sie zaleczać glowe tak abym mogła iść do fryzjera, a ze teraz juz od jakiegos czasu mam problem ł z glowy to chodze bez stresu:)

nutka 

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 2:37 pm   

Ja nie chodzę do nich, mam ten komfort, że to one przychodzą do mnie ;)
Masz rację, myślę, że nikt z nas nie idzie z mocnym wysypem ale znów zaleczyć całkowicie nie każdemu się udaje.

szeroczynski 

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 12:01 am   

ja pochodze z Kutna , i za kazdym razem gdy nie poszedlem do swojego fryzjera , proszono mnie o okazanie zaswiadczenia lekarskiego , ze to co mam nie jest zarazliwe .. obciach przy ludziach jak nie wiem :???:

outsider

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 12:34 am   

Ja mam zaufaną fryzjerkę do której chodzę od 10 lat :) Mam nawet zniżkę jako stały klient ;) Nie ma z tym żadnego problemu, kobieta często spotyka się w swojej pracy z tą dolegliwością, raczej nie zdecydowałbym się pojsc do innego fryzjera. Nawet jak nie ma wolnych terminow czekam az bedzie mogla mnie przyjac :)

madi 

Wysłany: Pon Maj 12, 2008 1:11 am   

Przez jakiś rok miałam kilka krostek na głowie,oczywiście w tym czasie u fryzjera nie byłam.
Muszę przyznać ze pięknie mi włosy odrosły,już dawno takich długich nie miałam.
Głowa mniej więcej sie wygoiła(okropnie swędzi,myślę ze mam przesuszoną skórę) i już oglądam się w lustrze,może podciąć? a może przefarbować?
Pozdrawiam serdecznie :grin:

sylwek 
sylwek

Wysłany: Wto Maj 13, 2008 7:34 pm   

ja tez mam problem ze skórą głowy mieszkam w małej miejscowości gdzie jest tylko jeden zakład fryzjerski i pamiętam gdy poszedłem pierwszy raz z wysypem [byłem zmuszony studniówka] zacząłem też wkręcać ale moja pani fryzjer odrazu - siedż i nic nie mów- od tamtej pory jak przychodze sie strzyc pyta tylko-tak jak zawsze? bardzo mi sie to podoba i jest jedyną osobą którą znam która tak dobrze i tak wyrozumiale zareagowała na mój wysyp

Odpowiedz do tematu