ło mamo, a ja już nie pamiętam, czy wypisywałam czy nie... jak wypisywałam, to gdzieś w uwagach napisałam, że pisałam w imieniu 9-cio latki możesz sprawdzić?
ło mamo, a ja już nie pamiętam, czy wypisywałam czy nie... jak wypisywałam, to gdzieś w uwagach napisałam, że pisałam w imieniu 9-cio latki możesz sprawdzić?
nie. nie wypelnialas. proszę o wypelnienie w chwili wolnej. jeszce 16 ankiet...
Wysłany: Pon Lip 16, 2012 11:38 am Witam i serdecznie proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety
Witam serdecznie wszystkich chorych jestem studentką fizjoterapii obecnie piszę prace mgr na temat oceny skutecznośći zabiegów fizjoterapeutycznych w lagodzeniu objawów luszczycy poniżej podaje link do mojej ankiety która jest w pelni anonimowa i prosta do wypełnienia każdemu kto poświeci swój cenny czas na jej wypełnienie serdecznie dziękuję pozdrawiam:) a to link
http://www.ankietka.pl/an...-luszczycy.html
Szater już gdzieś pisała, że większość z nas nie korzystała z takich zabiegów i przez to niestety pomóc nie możemy mimo najszczerszych chęci
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum