Dziękuję!
używam jeszcze oliwki salicylowej, jak mi coś tam wyjdzie, albo kremu typu novabaza, ale i tak zwrot jest o 360 st.
Mam jeszcze kilka plamek np w okolicy lędźwi 2 małe oraz jak pisałam, w miejscu intymnym.
Głowa jest teraz zupełnie czysta i jak piszę widocznie składniki tego szamponu likwidują grzyby albo jakiś stan zapalny, który u mnie prowadził do nawrotów.
Podobnie działał kiedyś na mnie taki szampon przeciwłupieżowy z welli sp, ale potem "ulepszono" skład.
Wysłany: Pią Wrz 14, 2012 1:19 pm
Znalazłem dość wiarygodny ranking produktów na łuszczycę. Myślę, że może się przydać! Sam nie wiem co wybrać więc jeśli ktoś korzystał z wymienionych tu produktów to proszę o wiadomość! www.luszczycaleczenie.pl
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Wrz 28, 2012 7:25 pm
jeszcze zaden ranking nie pomógł mi w leczeniu przy łuszczycy na kazdego działa cos innego i w każdej sytuacji cos lepiej zadziała niż wczesniej działało lub wogóle nie zadziała chociaż wczesniej było super....taki ranking to tylko nabijanie kasy firmom a ludzi w....butelke
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
witam od niedawna kupilem cocois i stosuje drugi dzien i mam pytanie czy to nakladac na łuske bo ja tak robie a luska nie znika nakladam na cialo nie to co niektozy na głowe i praktycznie trzymam te 3 godziny a luskaq nadal jest dopiero po nawilzeniu mediderm luska schodzi prosze o pomoc
Nie. Łuskę najpierw musisz zdjąć. ZAWSZE. czy to na głowie, czy na ciele w pierwszej kolejności zdjmujemy łuskę. Możesz to zrobić:
1. Salicylolem
2. maścią salicylowo siarkową
3. peelingiem z soli
4. papką drożdżową
5. buską maską siarkową ( żółtą lub białą, zależy którą preferujesz)
Dopiero jak zdejmiesz łuskę - może to zająć od kilku, do kilkunastu dni, zależy ile masz łuski - możesz nakładać cocois, pamiętając, że KAŻDORAZOWO, po jego zmyciu trzeba NATŁUSZCZAĆ skórę głowy. Cocois możesz używać dwa razy dziennie po 2 h na przykład, albo stosować na noc. To już jak wolisz.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Wysłany: Pią Paź 19, 2012 8:49 am
super Vixi
dodam od siebie ze cocois mozna trzymac na ciele nawet cały dzien,sa tacy co nim tylko dosmarowywuja....oczywiscie pełna zgodnosc...najpierw pozbywamy sie łuski i KONIECZNIE trzeba nawilzac i natłuszczac bo dziegcie bardzo wysuszaja skóre
zachęcam do zastosowanie któryś z kremów lub maści przedstawionych w tym rankingu http://mascnaluszczyce.pl/ - produkty zostały przetestowane i są naprawdę skuteczne w swym działaniu...mi udało się zapanować nad tą nieprzyjemną chorobą stosując krem Dermasis
Wysłany: Wto Paź 30, 2012 8:25 am
Niteczka sorki...jestes niewiarygodna...jak ktos wchodzi na forum to w pierwszym poscie sie.....wita a nie reklamuje produkty ,które nie schodzą...jeszcze nie spotkałam łuszczyka który mówiłby o łuszczycy.....NIEPRZYJEMNA CHOROBA
SORKI ....MAMY SWOJE SPRAWDZONE SPOSOBY I PRZEDE WSZYSTKIM.....TANSZE
Witam mozna powiedziec ze mam patent na tą paskudną chorobe od przeszlo 3 miesięcy zaczelem stosowac diete dowiedzialem sie od znachora ze choroba łuszczyca nie jest chorobą dziedziczną i ze to ma związek z żołądkiem zle odzywianie czyli smazone pieczone i tym bardziej czipsy to co najbardziej lubie a wiec to co nam najbardziej smakuje. Wczesniej uzywalem calego pudelka mediderm do smarowania calych nog i tylek łokcie a teraz kupilem małą tubke i pozostalo mi tylko na kolanach i łydkach ale to naprawdew porównaniu do tego co bylo wczesnie to jest znikome i chyba w lato wyjde jak czlowiek na plaze pozostaly plamki biale to sobie je opale polecam jedzenie dan z parowaru pozdrawiam zycze zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum