Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 10:24 pm
no i co tam u was ze stosowaniem medidermu, my zużyłyśmy pierwsze całe opakowanie i jest ok, działa fajnie na zapobieganie powstawaniu łuski, nie szczypał jej ani razu, więc smarujemy się dalej
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 10:53 am
ponawiam pytanie co u was stosujących medigel słychać, pytam z ciekawości, czy wam pomaga
my dalej stosujemy, bo ja mam dwa opakowania kupione te duże, łuska się nie robi, skorupa się nie robi, nie szczypie, nie piecze, myślę że ok, dermatolog powiedział, że możemy stosować, jak nam w pielęgnacji pomaga
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 2:47 pm
Lenus ja zastosowałam dwa razy:raz tak naprawde dobrze a drugi raz to już niewiele tego było...miałam malutkie tubeczki.Ten zel...czy olejek do kapieli to fajnie mi działał pod piersiami,bo tam mnie bardzo piekło wszystko cokolwiek zastosowałam.Zastosowanie w to wrażliwe miejsce fluidu-czyli tej emulsji niestety już nie było takie komfortowe...trzymała sie tam wilgoc.Ogólnie co mozna powiedziec po dwukrotnym uzyciu?Na ten olejek tobym siemoze zdecydowała ale....jak na dzien dzisiejszy z kasą krucho...wydatki inne i ważniejsze mam...ale zapewne kupie sobie...potem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum