Krysiu na kawkę się wybierzemy kochana obowiązkowo nie chciałam tylko zawracać głowy przed świętami, bo to taki zwariowany okres ja mam wolne na początku stycznia (2 i 3) więc się umówimy
dziękuję dziewczyny za linki, w sumie jak na pannę ł nie pomoże, to może chociaż celulit i rozstępy trochę zredukuje hmmm... ciekawe co mi bardziej potrzebne
humor mi się udziela byle do piątku... bo w piątek jedziemy nad morze na całe święta do spa będę moczyć cztery litery w basenie i nic nie robić
chciałam się pochwalić, że mam jak na razie wygraną walkę z panną Ł pewnie do następnego wysypu, ale zawsze to jakieś pocieszenie
ostatnie parę miesięcy było koszmarne, gronkowiec przeniósł się do oczu, a co za tym idzie i łuszczyca rzuciła sie na powieki i pod oczy, przez 3 miesiące miałam 12 razy zapalenie spojówek, ale żaden lekarz nie widział problemu. Dopiero trafiłam do bardzo fajnej okulistki, która zrobiła wymaz z oka. Skierowala mnie też do swojej teściowej dermatolog i w końcu udało sie wyleczyć i oczy i główę.
Od maja zaczęłam intensywne leczenie łuszczycy, wpierw uporaliśmy się z gronkowcem, potem cygnolina + curatoderm codziennie i efekt jest zaskakujący. Głowa czysta, wszystkie zmiany się cofnęły i oby jak najdłużej.
Cieszę się, że trafiłam na odpowiedniego lekarza, który potrafił mi pomóc
Krysiu ja chodzę do dr Bronisławy Sandeckiej. Przyjmuje na Mieszka I. Bardzo jetem zadowolona, bo 4 lata leczyłam się u różnych lekarzy z marnym skutkiem, a jej w dwa miesiące udało się wyleczyć mi głowę. Ma bardzo fajne podejście do pacjenta, wizyta z reguły trwała około godziny, wszystko dokładnie tłumaczy. Jak dla mnie ok.
Poleciła mi też takie kapsułki Epogam 1000 http://www.bavaria-apothe...roducts_id=2452 , niestety nie dopuszczone do sprzedaży w Polsce, ale dostałam od niej receptę i można je kupić w Niemczech. Mi je siostra kupiła bez recepty, koszt około 60 euro. Stan skóry rzeczywiście się poprawia, ponoć zalecane są przy bardzo cieżkich przypadkach łuszczycy, w każdym razie nie szkodzą, a mogą coś pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum