Ja tam teraz na głowę stosuję cygnolinę. Trochę piecze . Ale robie kulku dniowe odstępy mam nadzieję, że po może . Najgorsza jest moja nie wiedza na temat tej choroby . A mój dermatolog przepisuje mi jdną maść i mówi, że można stosować na łuszczycę w każdym miejscu ciała .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 05, 2012 4:03 pm
jezeli piecze to moze swiadczyc o:
-uczuleniu na cygnoline lub salicylan -jezeli jest w masci
-uszkodzeniu naskórka i nakładaniu na ranki masci
-zastosowanie zbyt duzego stezenia masci na skóre głowy
cygnoline powinno sie stosowac systematycznie CODZIENNIE lub 2xdziennie,stosowanie z przerwami zmniejsza efekt leczniczy....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ja na głowę mam okropny sposób ELOCOM w płynie taki tam sterydzik ale używam systematycznie w małych ilościach i krótkim czasie np: 1 tydzień wieczorem i rano i zmiany znikają i odstawiam
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
Też go kiedyś używałam i nie polecam
na początku owszem działa ale za każdym razem wysyp większy i agresywniejszy
aż przestaje pomagać i o wtedy????????????
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Witam! ponownie! Do dnia dzisiejszego nie mogę zaleczyć tej Łuszczycy głowy... Wczoraj kupiłem se SQUAMAX! Ładnie po nim schodzi łuska! Stosuje Polytar czasami Cocosis ale nic nie pomaga... Słyszałem, że Cygnolina pomaga, ale skąd ja wziąć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum