Krążąca w zamkniętym obiegu woda z fontanny zawiera m.in. pałeczki salmonelli i gronkowca. Kąpiel w niej może grozić zapaleniem spojówek, cewki moczowej, alergiami skórnymi
...znaczy sie gdzie te owa buteleczkę tudzież flaszeczkę mam sobie zaordynowac coby mikroby do mojego organizmu nie wniknęłybyły?
Hehe sorki za dużo sobie nawyobrażałem
Tak na marginesie onegdaj z kolegami wlewaliśmy do fontann w okolicach Ludwika (tego do zmywania naczyń). Za...... sie to pieniło Tu możecie zobaczyć podobny efekt do naszego: http://www.youtube.com/watch?v=x-yZITpEPo0 Mam nadzieje, że straż miejska nie dojdzie mnie po ip Tak czy siak z perspektywy czasu nie czuje się jak jakiś gówniarz tylko obywatel walczący z brudem i zarazkami w publicznych fontannach!
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 9:38 am
z tym płynem to dobre
prawde powiedziawszy dziwi mnie ze ludzie korzystają z wody w fontannie gdy:
-piekne baseny w miescie i okolicach
piekne i różnorodne jeziorka z czysta woda,super dojazd... czyz to nie lepsze niż wsadzac dzieciaka do brudnej wody w centrum miasta?
PS
My z kolega Mariankiem vel Majerankiem vel Ksieciuniem Ciemnosci ....bardzosmy som zaprzyjaznione totez i na takie i podobne zarty pozwalamy sobie czyz to nie lepsze jak zianie jadem? a tak wogóle to gdyby ktosik zechciał posłuchac głosu tegoż w/w to proponuje wejsc na radyjko internetowe
loosie ty moj,weż no wiedzmuniu nie nakrecaj ich moim glosem,bo jesli mieszkaja w poblizu portu,to glos zurawia portowego znaja a co do onej flaszeczki,to oczywiscie polecam ochrone calego organizmu przed mikrobami i inszymi robalami,a to oznacza,ze flaszeczke % spozyc nalezy,byle nie duszkiem ,bo zakrztusic sie mozna:D
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 12:11 pm
przesadna skromnosc głos chwale bo mi znany i uchu miły...charakter insza rzecz
...i zeby o fontannach było...jak w temacie to....:
one flaszeczke z % musowo spożyc w okolicach fontanny...wtedy na bank i zdrowie i mile spedzony wieczór na tzw. dołkach....powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum