Potem ciężko wrócić do formy prawda? Ta łuszczyca wróciła ale z podwojona siłą. Kochana Ty czym działasz na nią w takiej sytuacji? Szukałam ostropestu ale u mnie znalazłam tylko Sylimaron w którego składzie znajduję się dużo tego ostropestu. Nie wiem czy dobrze robię łykając te tabletki
nusia na pewno trzeba byloby twoja watrobe troche odbudowac ostropest mozna kupic na allegro - jak kojarze ludkowie stad maja sprawdzonych dostawcow - na pewno sie ktos odezwie kto wie od kogo najlepiej kupic
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Mam 18 lat ale takie tabletki na wątrobe nie powinny mi zaszkodzić? Poszukam tego ostropestu bo taki łączony z czymś innym w formie tabletek to może być zwykły syfff
Sylimarol to to samo co ostropest tylko w tabletkach
Cytat:
Na jego bazie są produkowane popularne leki na regeneracje wątroby m.in. Sylimarol. Jednak skuteczność nie przetwarzanych przemysłowo nasion ocenia się znacznie wyżej. Jest to produkt bioekologiczny posiadający szczególnie wysoką wartość biologiczną i leczniczą. Wytwarzany jest z roślin uprawianych w gospodarstwach, w których nie używa się żadnych nawozów sztucznych, ani chemicznych środków ochrony roślin, dzięki czemu wyrób nie zawiera jakichkolwiek sztucznych substancji tj: konserwanty, barwniki czy aromaty.
Surowcem farmaceutycznym jest owoc ostropestu plamistego (koloru białego, szarego, brązowego lub czarnego), pozbawiony puchu, wielkości owocu słonecznika, zakończony na szczycie charakterystycznym kulistym wyrostkiem.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum