Maść konopna na noc znacznie zmniejsza stan zapalny skóry.
Ogniska wybielają się a ł zaczyna znikać. Polecam wszystkim tym, którzy szukają złotego środka.
Być może i na was tak wspaniale wpłynie.
Życzę tego tym, którzy spróbują aczkolwiek nie mogę zagwarantować równie wspaniałych efektów jak u mnie. Miałam ogromny problem z tym stanem zapalnym na łokciach. Łuski już nie było a czerwone wręcz bure miejsca na skórze rozrastały się.
Co do maści zapach niezbyt miły ale czego się nie robi dla zdrowia i samej siebie
Wydaję się tylko niewielka. Ja maści używam dopiero od środy. Mam duże zmiany łuszczycowe ( całe placki na łokciach, pośladku) a mimo to bardzo mało mi go zeszło
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 07, 2013 1:29 pm
masc konopną stosowałam.....bez rewelacji,cena dosc wysoka,skutecznosc...niekoniecznie,jednoczesnie stosowałam też PILARIX...miało podobno lepiej działac w zestawie....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Niestety nam łuszczykom nie jest łatwo z tego powodu, że innym może coś pomagać a nam nie...:(
Przykro mi Szater, że u Ciebie się nie sprawdziła ta maść, u mnie wręcz z przeciwny skutek stosowania.
Pilarix hm... mam uczulenie na mocznik ale dzięki za informacje. Może ktoś inny skorzysta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum