Wczoraj pierwszy raz wykapalem sie w ziolach. Smiesznie to wygladalo, jakbym sie kapal w wielkiej herbacie Plamki caly czas sie rozjasniaja, ale nie maleja. Znacza poparawa jest na dloniach prawie zniknelo zaczerwienie i nie robi sie juz luska. Chyba zaczynam pomalu wygrywac!
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 1:19 pm
Troszke cierpliwosci i mniej hurra optymizmu po jednorazowej kąpieli,aby cokolwiekzadziałało trzeba naprawde czasu,spokojnego podejscia,systematycznosci i....wytrwałosci
acha i mam nadzieje ze te zioła przecedzasz?! dopiero niedawno pisała mi dziewczyna ze wanne zapchała
PS
Kazdy temat jest dobry do poprawiania sobie humoru bo to tez czesc terapii
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dlonie u mnie akurat wygladaja najlepiej, z czego sie ciesze, bo nie musze juz ich ukrywac nom stop.
@szater
Zle mnie zrozumilas, nie chodzilo o to ze po jednej kapieli jest ta poprawa, poprostu caly plan i systematycznosc przynosza efekty
Ziola oczywiscie, ze przecedzam xD Jak mozna na to nie wpasc? xD
Przede wszystkim szałwie i do tego dziurawiec, lubczyk no i słoma owsiana. Stwierdziłam, że dobrze też będzie zastosować kąpiele z solą morską, która była na forum opisywana. Kąpiele oczywiście na zmianę. Mam nadzieje, że takie napary chociaż w małym stopniu złagodzą swędzenie, bo czasem w nocy to oszaleć można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum