Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 12:31 pm
dzieki za informacje....Asiu wszystko co zwiazane z leczeniem i choroba mozesz umiescic na forum....te informacje moga sie przydac innym....wiec smiało pozdrawiam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Z moim mężem to było tak, że zanim zdiagnozowano łuszczycę to przez 4-5 miesięcy lekarz leczył go na alergię, testy niczego nie wykazały . Dopiero później stwierdzili łuszczycę.
Też mam problem z dłońmi jest to niestety powiązane i z alergią
dlatego tak trudno się leczy bo to co na samą łuszczyce skuteczne w tym przypadku zawodzi
Wit E też stosuje okresowo i widzę poprawę ale raczej pijąc pokrzywę kilka razy dziennie
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
To ja tez wam się pochwalę (mam nadzieję, że nie zapeszę tfu tfu ) Odstawiłam lorinden na dobre już jakieś 3 tygodnie temu i jak do tej pory jestem zadowolona bo na dłoniach nie ma nic i na stopach prawie też a jesli coś tam jest to bardzo nie widoczne. Bąbelki się nie pojawiają czasem tylko jakiś maleńki milimetrowy ale zaraz zasycha sobie i znika
Pozostałam przy herbamedicusie - maść z nagietkiem i lipobase do natłuszczania oraz co 2 dni smaruję buską maską siarczkową (dzięki Krysiu wielkie przeogromne )
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
buska maska siarczkowa jest naprawde (moim zdaniem) skuteczna - oczywiscie pod warunkiem ze sie nie ma na nia uczulenia ja tez stosuje plus balsam nagietkowy plus na pyszczek masc pharmacercis i krem bielendy z truflami i pochwale sie ze wlasciwie juz prawie prawie wygralam z pania ł
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
tygrysko a z jakiej firmy masz ten balsam nagietkowy i czy on się czymś (oprócz konsystencji) różni od maści?
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
szpilka wedlug mnie to jest wlasnie masc a ja uzywam czgos takiego link ponizej - po prostu na pudelku napisane jest balsam
http://www.frisco.pl/pid,...ala/stn,product
niedrogie i wydajne i duzo - no i skuteczne
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Tygrysko ja też używam tej z herbamedicusa tylko inne pudełeczko jest i już drugie rozpoczęłam Zapomniałam jeszcze dodać że czasem jak zobacze ze skóra staje się bardziej szorstka to maścią siarczkową smaruję taką robioną w aptece i ładnie działa.
O! I przy okazji mam dwie 5% i 10% która jest mocniejsza bo już się pogubiłam??
wieczny, faktycznie spróbuj tą buską maskę siarczkową jest naprawdę super i moja dermatolog powiedziała że wielu ludziom pomaga jej pacjenci bardzo sobie chwalą. Mi też pomogła bo odkąd zaczęłam nią smarować ta paskuda zaczęła złazić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum