Wysłany: Pią Lut 01, 2013 2:14 pm Serwis, który pomoże za pomnieć na chwilę o codziennych prob
Witam członków forum
Zwracam się do was z prośbą o wsparcie dla nowo powstałego serwisu. Serwis ten jest miejscem w którym każdego dnia można sobie poprawić nastrój. Znajdziecie w nim mnóstwo ciekawych dowcipów, śmiesznych obrazków oraz filmów które rozbawią was do łez. Dzięki tej stronie zabijecie nudę w domu, pracy,szkole. Szczególne jest to, że wszystkie zawarte na stronie rzeczy pochodzą od użytkowników i jej oceniane przez was.
Dodatkową atrakcją jest możliwość zbierania punktów które można wymienić na gadżety takie jaki uchwyt do ładowarki, teleskopowy kieliszek, świecące bransoletki, lampki nocne o śmiesznych kształtach. W taki krótki sposób chciałem wam przedstawić serwis www.potworek.com. Głównym moim celem jest rozreklamowanie tego serwisu aby zyskał jak najwięcej użytkowników.
Jeśli ktoś by chciał stać się członkiem społeczności serwisu potworek.com proszę pisać do mnie (Siklers) wiadomość z taką chęcią. W wiadomości podać adres email na który wyślę zaproszenie.
Dodam, że zbieranie punktów w serwisie jest banalnie proste. Za dodawanie własnych teści otrzymujemy 5pkt za ocenę treści innych członków otrzymujemy 1pkt.
Ja korzystam z serwisu dla rozrywki a przy okazji zbieram punkty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum