Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 9:38 am PILARIX i MASC KONOPNA
Dostałam na wizycie PILARIX i MASC KONOPNA...pierwszy raz stosuje takie cuda....bo kosztuja jak cud-niewidka..jak jakies uwagi ktos ma to chetnie poprosze Po pierwszym zastosowaniu to nawet ,nawet...łapki sa miekkie,skora nie jest tak napieta,łuska nie narasta,zbladły ale....zaraz sie ukompam to sie okaże...piekło pod piersiami podczas aplikacji...moze tam nie wolno? ale nic tam raczej szkodliwego nie ma tak sie zastanawiam czy to nie byłoby dobra na twarz i miejsca intymne...podpowiedzcie ludkowie mili
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Masc Konpna stosowala kolezanka miala duza poprawe na poczatku zastosowania nie luszczyly sie zmiany ,mniej zaognione ,bledsze ale nie znikly po tym calkowicie .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 10:39 am
wracam do tematu....niekoniecznie sie te cudenka u mnie sprawdziły....jednak najlepsze stare ,tanie i sprawdzone od lat preparaty....cena jak dla mnie (obu preparatów) dosc duza,powierzchnia do zastosowania tez wiec niejako ....odpisciłam dalsze zakupy ale jak to przy łuszczycy.....napewno innych lepiej zadziała...
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum