Dziękuję Szater , o bardzo miłe Mimo wszystko, mimo mojej radochy spowodowanej zieloną herbatą musiałam dzisiaj zejśc na ziemię bo pojawiło się nowe ognisko z tyłu głowy, tuż przy linii włosów. Ehh... A tak się cieszyłam. Powiedzenie żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca,dziś bezczelnie zaglądnęło mi w oczy. Najpierw kostka, później piszczel, następnie łokieć. Światełko w tunelu bo trafiłam na to forum i świetne rady a teraz kop w zad bo linia włosów zaatakowana Ciekawe co jescze mnie czeka Jak to mówią : "Jakby się człowiek nie obrócił to doopa zawsze z tyłu. " i coś w tym chyba jest.
_________________ "Wartość czasu zależy od osoby z którą się go traci.."
Wiem, że tak jest. No ale cóż, zwykle tak jest, że na widok nowego ogniska najpierw reagujemy złością, potem przychodzi czas na akeptację i bitwę. Trza to wziąć na klate i tyle... Albo nie! (wypluj te słowa - tfu! tfu!), bo jeszcze Pani Ł. zrobi szach mat na klacie i dopiero będzie No a co do moich eksperymentów to coś am zacyna się dziać, w sensie poprawy. Nie wiem tylko czy tak działa herbata, czy ta maść.. a może to i to W każdym bądź razie cieszę się, że działa. Powoli bo powoli ale jednak. No i zauważyłam że częściej niż przed tym moim eksperymentem zdarzają się chwile, że swędzi niemiłosiernie resztkami sił walczę, żeby się nie poczochrać
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 11:09 am
Kochanie cos naciskasz przy pisaniu swoich postów bo trudno jest przeczytac całosc,jest tak bardzo rozciagnieta....nie znam sie na tym ale zapewne cosik nie tak przycisnełas
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 7:12 pm
Dzieki kocie...matko nawet nie wiedziałam ze jakas belke mam i w dodatku moge nia cos przesuwac mnie syn pokazał jak to przesuwac ale tym kółkiem co mam na myszce miedzy przyciskami jak to sie człowiek cały czas uczy i dalej głupi
Witajcie dobre duszyczki!
Przepraszam Szater za "kłopot" z mojego powodu, a właściwie klawiatury.
Nie wiem dlaczego tak się działo, w każdym bądż razie kupiłam drugą i mam nadzieję,
że to się więcej nie powtórzy.
A u mnie bez zmian, czyli w dalszym ciągu "kąpiele" w herbacie i
smarowanie maścią. Idzie powoli, ale coś tam idzie. Zobaczymy
jak to dalej się będzie kręciło.
Po herbacie, moje ogniska są jakby bardziej gładkie.
Natomiast maść którą używam ma w swoim składzie m.in. cynk,
po stosowaniu jej widzę że ogniska robią się bledsze,
czy to cynk ma takie działanie?
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 9:01 am
Zadne kłopoty...spokojnie...jak mnie cos interesuje to przebrną przez wszelkie trudnosci
Ciesze sie ze ci pomaga
pamietaj jednak aby koniecznie natłuszczac i nawilzac ciało,cynk to bardzo przyjazny nam składnik...podobnie jak siarka
Prosze o pomoc.
Naczytalem sie wiele, pobieglem do sklepu i kupilem 1,5 kg lisci herbaty. Niestety, chyba dalem ciala, bo to jest czarna a nie zielona herbata.
Jak myslicie, czy mam sie tym okladac, czy tylko pic?
Mam dosyc rozlegle stany zapalne na rekach. Podobne do zdjecia "daro" w tym poscie.
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 12:39 pm
matko moja a co ty chcesz czarna herbata lisciasta leczyc?
zielona to do okładów dobra bo sciaga fajnie łuske ...na temat czarnej....w tej materii nie mam doswiadczen ani wiedzy
Jesliby to mialo pomoc, to jak najbardziej, wystarczyloby kupic tego wagon i kapac sie w tych lisciach.
Wracajac do tematu.
Poczytalem chwile ze luska ladniej schodzi i chcialem wyprobowac oklady z lisci.
Ale zamiast zielonej zakupilem czarna, nie wiem, jakis cejlon czy diabel go zna.
W kazdym razie nie wiem teraz czy to uzyc czy odpuscic i kupic zielona.
W tym moj problem.
Ostatnio zmieniony przez mike_34 Pon Lut 18, 2013 3:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum