Dzięki za wskazówki.
A co proponujecie do nawilżania/natłuszczania?
Czy wystarczą kosmetyki do wrażliwej skóry? Czy lepiej od razu zainwestować w apteczne specyfiki z kosmicznymi cenami?
specyfiki z kosmicznymi cenami odpadaja bo osoba chora na luszczyce zuzywa tych specyfikow duzo wiec jesli nie ma bogatej rodziny lub zarobkow na poziomie pozwalajacym na takie kaprysy to raczej szukalabym rzeczy tanszych
ja osobiscie stosuje masc nagietkowa z herbameticusa a oprocz tego ostatnio maslo do ciala z olejkiem arganowym bielendy
dodatkowo kapiele z sola i olejem z pestek winogron, papka drozdzowa na glowe z olejkiem rycynowym, no i maska siarczkowa żółta dudy
na twarz dobrze sprawdza mi sie PHARMACERIS P ICHTILIUM krem do twarzy
zestaw sie zmienia bo jak pewnie kazdy z nas szukam rzeczy ktore pomoga mi bardziej
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
ziaji akurat nie lubie bo na cos kiedys ich dostalam uczulenai ale ja potrafie dostac uczulenie nawet na kosmetyki dla alergikow wiec nie twierdze ze to ich wina
Ja też bardzo lubię Ziaję. A odkąd otworzyli u nas sklep Ziaji to już całkiem i Panie doskonale mnie znają. Zawszę dostanę jakieś dodatkowe próbki do tych regulaminowych .
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
mam prośbę - nie wiem czym sie kierowac przy kupnie balsamu / kremu z nagietka - bardzo prosze o wskazówki na co zwrócic uwagę , co jest wazne - jest tego tyle w sieci i w sklepach że nie wiem co dobre. A może najbezpieczeniej kupic taki specyfik w aptece? za wszystkie rady z góry bardzo serdecznie dziekuję , pozdrawiam
To sobie kupiłam...pobiegłam w końcu do zielarskiego i sobie kupiłam...zamiast balsamu TŁUSZCZ MLECZNY Z NAGIETKIEM!!!!!!!!!!! teraz dopiero przeczytałam!!!!!!!!!!! oj, a niby człowiek potrafi czytać...i podobno nawet ze zrozumieniem....
pociesze cie ze pewnie nie ty pierwsza nie ostatnia
ja ostatnio testuje na pyszczku ten balsam/masc nagietkowa z dodatkiem glinki bialej nawet dziala - bo pani ł sobie wymyslila zaczac mi wylazic na pyszczku co stanowczo mi sie nie spodobalo - po trzykrotnym uzyciu takiej mazi pani ł jest w odwrocie jestem mocniejsza od niej
To sobie kupiłam...pobiegłam w końcu do zielarskiego i sobie kupiłam...zamiast balsamu TŁUSZCZ MLECZNY Z NAGIETKIEM!!!!!!!!!!! teraz dopiero przeczytałam!!!!!!!!!!! oj, a niby człowiek potrafi czytać...i podobno nawet ze zrozumieniem....
wstaw linka jaki
miałam kiedyś taki tez dobrze działa
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum