Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 01, 2013 8:24 pm
Łukasz...jak ten cocois stosujesz to pamietaj o silnym nawilzaniu! i natłuszczaniu skóry bo dziegcie tak wysuszaja że zadrapiesz sie na smierc!
Cocois niektórzy stosowali (podobno) miesiac zanim cos zobaczyli z efektów....sama stosowałam krócej bo jak cos nie działa to nie działa....tym bardziej ze jest to lek wiec powinien zacząc cokolwiek działac ,nawet znikome zmiany po tygodniu,góra dwóch....powodzenia
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Pamiętam, pamiętam, ale dzięki za rady mam emulsję na sucha skórę głowy emolium. Wiem, że Cocois wolno działa, o ile w ogóle działa(próbowałem już w wakacje, ale zużyłem tylko jedną tubkę, tym razem będę bardziej wytrwały).
Jak teraz wyglądam - głowa prawie czysta, stosowałem prawie dwa miesiące cocois, bardzo wytrwale, pomogło, znikły najgorsze i największe zmiany; na ciele - cygnolina 0,75, zmiany są płaskie, trochę zbladły, jest na pewno poprawa, tylko ile jeszcze się poprawi, a kiedy zatrzyma.
Miałem ponad miesiąc przerwy w leczeniu, okolice kwietnia i maja, bardzo duży stres w pracy. Po leczeniu, które stosowałem do tejże przerwy, wszystko wróciło. Absolutnie wszystko. W czerwcu wróciłem do leczenia, jest jak napisałem w drugim akapicie.
I teraz najważniejsze. Dziś byłem u nowej pani dermatolog, z polecenia farmaceutki, która jak widziała, jak i czym jestem leczony przez dotychczasowego lekarza, sama poleciła mi nowego. Dziś wizyta. Przedstawiłem historię(14 lat z koleżanką ł). Pani doktor krótko, zwięźle i konkretnie zaleciła - Equoral, czyli najgorszą postać cyklosporyny. Przejrzałem już mnóstwo wątków na naszym forum, plus oczywiście internet. Jestem w kropce. Lekarz ostrzegła mnie nt. najczęstszych skutków ubocznych, codziennie mam mierzyć ciśnienie(z reguły mam raczej niskie), plus po 2 tygodniach badanie krwi i kolejna wizyta. Trochę się przeraziłem i nie wiem co począć. Czy warto się truć, czy skutki uboczne nie będą większe niż (ewentualna) poprawa? Wiem, że każdy ma inaczej... Podkreślam, przejrzałem już forum, ale ciągle mi mało opinii, szczególnie tych którzy stosowali. Aha, dawka 250/doba. Rano 150, wieczorem 100.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum