Czy po założeniu własnego wątku nadal będę mogła liczyć na wasze tak liczne wsparcie ? Jeżeli tak , to zajmę się tym wieczorem
Mam pytanie. Maści, balsamy, kremy wklepujecie czy wsmarowujecie ?
Jak widzisz jestem uparta w swoich przekonaniach także na mnie możesz liczyć
Ja wcieram wszelkie mazidła
wolę mniej maści czy kremu wziąć na raz
a potem do-smarować nie znoszę tłustości ani długiego czekania jak sama wsiąknie
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Odp: Pękające pięty i dłonie
« Odpowiedz #15 : Dzisiaj o 03:01 »
Wydaje mi się, że w moim przypadku, pękanie pięt miało związek z jakimś niedoborem. Miesiąc temu miałam niesamowita ochotę na śledzie i jadłam ich duże ilości, potem napadło mnie na fasolkę gotowaną, którą także jadłam codziennie przez dwa tygodnie w różnych konfiguracjach, w postaci sałatek z cebulą, ze śledziem, z buraczkami, z jajkiem itp, potem jadłam wątróbkę i surową kapustę kiszoną w dużych ilościach i....moje stwardnienia na piętach znikają obecnie w tempie błyskawicy bez żadnych peelingów.
Znalazłam taki wpis na innym forum
warte zastanowienia
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum