Wysłany: Czw Sty 24, 2013 1:46 am Na sprzedaż Dovobet 60g i 120g, Dovonex 30g i 120g.
Witam wszystkich,
jestem tutaj nowy, więc na starcie chciałem się przywitać.
Na sprzedaż mam Dovobet oraz Dovonex 30,60 i 120gramów. Ceny jaka mnie interesują to odpowiednio:
Wszystko oczywiście jest oryginalnie zapakowane. Data produkcji na opakowaniu. Posiadam kilkanaście sztuk.
Przesyłka wynosi ok 20zł za dwie do trzech sztuk. Nie wysyłam za pobraniem, gdyż nie mam takiej możliwości(mieszkam w Irlandii). Interesuje mnie tylko wpłata na konto.
W razie pytań, prosze pisać na gg: 9210888, Łukasz
Pozdrawiam
naciągaczy w sieci nie brakuje. skąd mam pewność ze lek przyjdzie dobry?
Witam
wysylka za pobraniem, umozliwia m.in sprawdzenie zawartosci, np. czy towar jest zgodny z opisem. Ma Pan/Pani prawo otworzyc taką paczkę przy listonoszu i sie upewnic czy wszystko "gra i buczy":)
Rozumiem nieufność osób kupujących online(sam nie raz mam obawy), dlatego tez wymyslili taką formę przesyłki jak "za pobraniem".
Lekarstwa które posiadam, są prosto z apteki. Na zyczenie mogę zrobic zdjecie paczki(czyt. lekarstw) i wyslac na maila. Proszę zwrócić uwagę, że nikogo nie namawiam do zakupów. Jezeli uwazasz, ze mozna mi zaufac to zapraszam. Lekarstwa są 100% oryginalne i z dlugą data waznosci. Na dzien dzisiejszy datę ważności mają do 2014r.
ps. niedawno wyslalem leki za pobraniem, koszt takiej przesyłki to 17zł, natomiast koszt przesylki zwykłej tj. po wpłacie na konto to 7.5zł.
Na zyczenia moge podac kilka numerow gg, od osob którym juz sprzedalem masci.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum