Bo wy,kobiety,bez mazidel zyc nie mozecie.Kiedys to sie nazywalo ,,tapeta,, teraz przynajmniej jak macie luszczyce to jest wymowka,ze konieczne to jest.
Ja się tam nie maziam i nie szukam wymówki że muszę
nawilżam tylko zmiany nie cierpię być tłusta albo przykryta tapetą
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 7:22 pm
widac masz złe doswiadczenia Ksieciuniu i na kobiety watpliwej urody trafiasz
Tapety nie stosuje,a skóre....lubie byc gładziutka i mieciutka.....a co....to ze skóra chora nie znaczy ze mam byc ...chropowata
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ja tam zawsze zazdroscilam kobietkom jak opowiadaly dzisiaj maseczka;jutro balsamik na skorke; a to o wloski trzeba cos tam...... JA NIGDY nie mialam czasu na to !
A teraz to przeklinam ta zazdrosc-kurka teraz to musze!!!
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 10:05 am
a dzisiaj cztery biedroneczki,majace oprócz łuszczycy....apetyt na życie wybierają sie do....SPA
Tak sie ciesze że nasze połówki zasponsorowały nam taki wypad...oj bedzie sie działo.....
Znikam wiec,zycze miłego weekendu(owocnego)....wracam w niedziele
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 5:19 pm
Po wizycie u reumatologa zwiększona dawka MTX i kolejna porcja Olfenu.. Kochane tabletki pozwalające żyć. Procedura wstawania z łóżka jak u człowieka w końcu . Ileż można czekać na działanie MTX.. 6 tydzień niebawem..
W ramach podleczenia psyche, dziś wypad do kina - Warszawa 1935. Idę podziwiać Paryż Wschodu.
Wysłany: Nie Mar 17, 2013 6:22 pm
Ciekawa jestem jak samopoczucie podczas brania MTX? dosc duża dawka idzie wiec juz cos powinno ruszyc,lada moment...za dwa tygodnie
czy próbowałes stosowac jakies masci,wcierac je w miejsce bolace?pozwoliłoby ci to zmniejszyc ilosc łykanych Olfenów
Ja tez po relaksacyjnym wyjezdzie duzo lepiej sie czuje niby nic wielkiego a jednak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum