Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 10:42 am
Pozwalam sobie odpowiedziec w imieniu Agnieszki....troszke duzo u niej zawirowan,dużych problemów rodzinnych,prywatnych,zawodowych i zdrowotnych.
Zmieniły miejsce zamieszkania,miejsce pracy,rodzaj rodziny....
Alusia jest po 1,5 rocznym leczeniu Humira.....byo dobrze ale już jest ponownie wysyp,niestety ale programów dla dzieci nie ma a Alusia.......jest w V klasie(a dopiero do komuni szła pamietacie?) musi miec ukonczone 16 lat...wiec Agusek walczy jak sie da....
Dramatem jest to ze......zachorowała Emilka....młodsza z córek Agi...tegoroczna ...komunistka-historia zatoczyła koło?
Aga dzielnie walczy ,nauczona doswiadczeniem zdobytym na Alusi walczy z łuszczycą u Miski.
Wszystkim chetnym,którzy chcieliby podpowiedzi jak leczyc,szczególnie tych nowych mamus,przerażonych chorobą dziecka i bezradnych...zawsze słuzy pomoca....
Skontaktowac sie mozna z nia poprzez mnie,upoważniła mnie do podania nr.tel ze wzgledy na trudną sytuacja rodzinna rzadko wchodzi na forum,jezeli już to raczej czyta lub odpowiada tylko na konkretne prosby.
Prosiła pozdrowic Was wszystkich,to wspaniała i dzielna dziewczyna...przesyłam od niej dla was
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 4:28 pm
oczywiscie przekaze ....duzo im wsparcia potrzeba bo życie bardzo ich doswiadcza ale pocieszające jest to ze ...wszystkie dziewczyny waleczne są
PS
z chorobą Alusi jakos pomału sie oswoiłam,widziałam ogromne cierpienia tego dziecka i jego wole walki....To że zachoruje Miska nie brałam nawet pod uwage,strasznie mnie to zabolało....
Witam,
mam prawie 70 lat. Od wielu lat opracowywałem na potrzeby własne i rodziny ziołowy preparat poprawiający kondycję skóry i włosów.
W zeszłym (2012) roku okazało się, że doskonale i w szybkim czasie leczy łuszczycę. Przetestowało go na kilku moich znajomych mających łuszczycę głowy.
Nic innego im nie pomagało przez całe lata, a tu efekt był widoczny już po kilku dniach.
U kilku osób z którymi mam osobisty, stały kontakt, a które cierpiały na łuszczycę skóry głowy wyleczenie nastąpiło po około 8 tygodniach stosowania (użycie 2 butelek).
Od kilku miesięcy współpracuję z osobami objętymi programem łuszczycowym w Białymstoku. Leczy się nim już kilkaset osób w całej Polsce. Efekty są doskonałe.
Zachęcam Państwa do odwiedzenia mojej strony http://florapol.hbz.pl lub kontaktu telefonicznego: 604 446 790.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i prześlę zainteresowanym za darmo butelkę preparatu.
F. Adamczyk
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 5:43 pm
oczywiscie przekaze wszystkie serdecznosci...tak sie zastanawiam czy ten preparat byłby dobry dla dziewczynek....i Ala i Miska maja na głowie ciekawe jak sie sprawdza na skórze.....drogi jest tez swoja drogą
na tę głowę to i ja bym może spróbowała. Basiu, można tego płynu używać tak w okolicach uszu?
To jest płyn typowo na głowę
pierwsza buteleczka jest za koszt przesyłki 13,50 druga już płatna 80-90 zł
warto napisać do pana Feliksa
http://luszczyca.org.pl/p...topic=7383&st=0
można i na pw można telefonicznie
jako że stosuje u syna i u siebie mam dwie po kosztach przesyłki
warunek opisania na forum jak działa
Także myślę że każda z dziewczynek miała by swoją buteleczkę
w przesyłce jest atomizer i czepek buteleczka pełna aż po brzegi
Dziś pierwszy raz dałam i córce na dłonie co prawda zmian nie ma tylko wysypkę jakby uczulenie ale jak ma działać i tu podziała
jest to skład ziół i witamin myślę że pomóc może a zaszkodzić nie zaszkodzi
za 13,50 wart wypróbowania
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum