Wysłany: Sob Lip 26, 2008 9:15 pm Witam serdecznie :)
Przypadkiem trafiłam na tę stronkę i muszę przyznać, że jest kapitalna
Z ogromnym zainteresowaniem czytałam wasze posty - zawierające różnorakie porady, refleksje, problemy związne z codziennym borykaniem się z panią Ł Cieszę się, że istnieje możliwość podzielenia się swoim problemem z innymi.
Może parę słów na moj temat. W tym roku skończę 21 lat a na łuszczycę choruję od 10-ego roku życia. Początek choroby przebiegał bardzo niewinnie i w życiu nie pomyślałabym, że kiedyś trafię z tego powodu do szpitala lub sanatorium, a tak się niestety stało. Nawiasem mówiąc przypadłość tę otrzymałam po tacie (zresztą nie tylko ja, mój brat również od dziecka na to choruje). Życie z tym dziadostwem to istna huśtawka - raz remisja i święty spokój, innym razem całkiem spory wysyp. Największy problem mam ze skórą głowy, która jakoś nie daje się wyleczyć i czuję z związku z tym ogromny dyskomfort (odpadający strup, uczucie ściągnięcia - jak w hełmie, masakra!). Wiecie może jak mogłabym sobie z tym poradzić? Ostatnio stare, sprawdzone już metody zaczynają zawodzić...
Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję, że w miarę możliwości postaram udzielać się na naszym forum.
Buziaczki! :-*
Ja jak zwykle na skórę głowy polecam maść Cocois - bez recepty. Jeśli masz dużą łuskę to proponuję najpierw oliwkę na złuszczenie a potem maść.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum