Wysłany: Czw Lut 28, 2013 4:53 pm Nowy nabytek ze znaną przez wszystkich nielubianą koleżanką
Witam wszystkich,
Jakiś już czas borykam się z nią... mam jej dość - chętnie bym wziął z nią rozwód i nie chciał więcej o niej słyszeć... ale tak pięknie nie ma niestety...
Dziś kolejna cudowna wizyta, u kolejnego "znachora" kolejne złotówki zostaną dziś w Aptece a ciekawe jaki wynik stosowania przepisanych preparatów.
Ręce mi opadają z biegiem czasu coraz niżej... ale jeszcze się nie poddaję (i nie zamierzam)
Oj chyba większość z nas to zna, a najlepiej Ci co chorują po kilkadziesiąt lat, bo przeszli już właściwie wszystko z tą "koleżanką". Ale nie martw się, może za kilka lat wymyślą na to lekarstwo
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 8:33 pm
witam serdecznie na forum walczymy...cały czas walczymy...z takim samym skutkiem ale....waleczny my naród to sie nie poddajemy poczytaj co i jak my robimy ,moze cos przyda sie do walki z twoja panienka....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie mogę się oprzeć, aby nie dodać, że bardzo miło czyta się tak przyjemną i interesującą wypowiedź młodego człowieka Bardzo ładny i bogaty sposób wypowiedzi:):)
witam serdecznie na forum walczymy...cały czas walczymy...z takim samym skutkiem ale....waleczny my naród to sie nie poddajemy poczytaj co i jak my robimy ,moze cos przyda sie do walki z twoja panienka....
eeee..pisz se moja droga za siebie tak? ja tam sie czasem poddaje w zaleznosci czy mi sie podoba i co ma w sobie
aaa...no i jeszcze zalezy czy na jedna noc czy na dluzej
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
roznie to bywa watki z problemami dziecinnymi sa osobno bo najbardziej zdesperowane sa mamy wiec latwiej im znalezc co probowala inna mama
czesc osob zaklada swoj watek jesli np. prowadzi walke z pania ł konkretnym sposobem i tam umieszcza relacje - np. romcys leczeie prodermina
wiec tak naprawde jak ci w duszy zagra
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum