Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 7:51 pm PROŚBA O WYPEŁNIENIE KRÓTKIEJ ANKIETY DO PRACY LICENCJACKIEJ
Witam serdecznie,
Piszę pracę licencjacką na temat „Pielęgnacja skóry łuszczycowej w gabinecie kosmetycznym". Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Dotyczy ona również osób, które do gabinetów nie uczęszczają w ogóle, lub korzystają z usług kosmetycznych ale nie z powodu choroby.
Potrzebuję co najmniej 50 wiarygodnych ankiet, dlatego proszę o przesłanie na mój adres e-mail katarzyna0914@gmail.com swojego adresu (lub podanie go tutaj), abym mogła odesłać stronę internetową z ankietą.
Nie mogę podać jej tutaj bezpośrednio, ponieważ nie chciałabym, aby ktoś niezainteresowany wypełnił ankietę dla żartu.
Każda uprzejma osoba, która poświęci chwilę na zaznaczenie odpowiedzi, udostępni mi źródło cennych danych, pozwalających napisać pracę, dlatego z góry gorąco dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
Katarzyna
Witam ponownie,
Zmieniłam zdanie i udostępniam link od razu tutaj:
http://ebadania.pl/474d73d14de95ce6
Uprzejmie proszę o poświęcenie krótkiej chwili na ankietę.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Katarzyna
Bez sensu są te pytania...
Ja chodzę do kosmetyczki nie celem poprawienia stanu skóry zmienionej chorobowo, a żeby np. zrobić oczyszczanie twarzy ( nie ma opcji takiej odpowiedzi), nigdy nie chodziłam gabinetu, żeby poprawić stan skóry łuszczycowej ( nie ma takiej odpowiedzi). Nie robiłam nigdy zabiegów na skórze bez zmian łuszczycowych i takiej odpowiedzi nie ma a powinna być ( mam zajętą prawie całą twarz).
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Viximenne, zrozumiałam, niestety nie zauważyłam wcześniej niedociągnięć. Nie wzięłam pod uwagę, że mogą być stosowane zabiegi na skórze zmienionej chorobowo ale niezwiązane ze zmianami.
Dziękuję za komentarz
Właśnie z tymi poprawami ciężko, mam już tyle wypełnionych ankiet, że chciałam niedługo analizować wyniki. Zobaczę, co mi z tego wyjdzie, może będę musiała przeprowadzić badanie jeszcze raz, albo zrobić dodatkową "mini ankietkę".
Tragedia...
Dopiero teraz zorientowałam się, jak bardzo ankieta była niedopracowana.
Gdy pisałam ją w Wordzie wszystko grało, ponieważ można było ominąć pewne pytania, a tutaj program z góry nakazał wybranie co najmniej jednej odpowiedzi, nawet jeśli ktoś przykładowo nie korzystał z zabiegów na skórze zmienionej chorobowo...
Prawie 60 ankiet, a sedna sprawy, do którego dążyłam, brak...
Poprawiłam ankietę, w eksportowanych wynikach wszystko ułożone jest po kolei, więc wiem, w którym momencie zmieniłam pytania.
Proszę o wiele, ale jeśli znajdziecie Państwo jeszcze jedną chwilę na rozwiązanie ponownie ankiety, będę niezmiernie wdzięczna.
I jeszcze raz dziękuję za zwrócenie mi uwagi, że coś jest nie tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum