Wysłany: Sob Maj 11, 2013 1:54 pm Buraki czerwone w leczeniu łuszczycy
Przesłuchałem wczoraj audycje radiową na temat zdrowia http://www.kontestacja.ne..._2012-02-04.mp3 i lekarz który odpowiadał na pytania na łuszczyce zalecił czerwone buraki podobno oczyszczają krew i wątrobe z toksyn i dzieki temu mozna pozbyć sie łuszczycy. Buraki czerwone sa tanie sam przymierzam sie spróbowac ale chcialem zapytac czy ma ktos na forum doswiadczenia w tym temacie?
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 10:26 am
ja też słyszałam, że oczyszczają krew i jelita, a to przy łuszczycy ważne, ja jak piłam sok nie miałam problemów jelitowo-żołądkowych, ale łuszczycy nie mam, natomiast przy trądziku różowatym mi pomogło zmniejszyć stany, a przecież ten trądzik też wynik spraw trawiennych, spróbuj, może pomoże, a na pewno nie zaszkodzi, ja piłam taki sok z jabłkiem, świeżo przecierane i było smaczne, sam już ciężej
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum