Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 2:53 pm dermokosmetyki Dr Michaels wyniki badań
Znalezione na innym forum linka do tego. Wiem że dla niektórzy narzekają na cenę tych preparatów, ale ogólnie większość osób sobie je chwali (w tym ja), być może to przekona niezdecydowanych:
Badanie z przed kilku lat, u nas na rynku preparaty są od niedawna ale w australi - skąd pochodzą są sprzedawane od kilkunastu lat, więc raczej na pewno są to te same.
Polecam te preparaty długo się wahałem przed zakupem ale ostatecznie się nie rozczarowałem, jeśli ktoś zainteresowany piszcie na priva to napiszę jak przebiegało leczenie.
Polecam te preparaty długo się wahałem przed zakupem ale ostatecznie się nie rozczarowałem, jeśli ktoś zainteresowany piszcie na priva to napiszę jak przebiegało leczenie.
Opisz leczenie w dziale "twoja historia", na pewno komuś się to przyda.
Odświeżam temat. Już jakiś czas temu na stronie australijskiej kliniki w której produkuje się te preparaty, znalazłem opis kilkunastu innych badań z całego świata na temat tych dermokosmetyków. Dla zainteresowanych: http://psoriasis.com.au/blog/
z tego co piszą na stronce produkty dr michaels są tworzone przez klinikę dermatologiczną w Australii, która pracuje z pacjentami z łuszczycą/egzemą na co dzień od wielu lat, ale czy to prawda - kto to wie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum