Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 01, 2013 8:16 pm
wiesz my nie jestesmy ciekawi...te wiadomosci przydadza sie tobie na zas....to Ty zbierasz onformacje o swojej chorobie wiec powinienes wszystko spisywac i obserwowac co i ja na ciebie działa,kazdy z nas choruje troszke inaczej potem bedziesz wiedział czym sie leczyc
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Jak wiadomo na każdego działa co innego ale napisze Ci czego głównie ja unikam gdy przychodzi Pani Ł :
Alkohol: jedno czy dwa piwa nie powodują wysypów, powyżej dwóch plus utrwalacz 100ml np. cytynówki lubelskiej powoduje kilka kropek. Jak poszedłem dalej to wysyp jakis 30sztuk plus nasilenie się plam już widocznych co równa sie powrotem do początku leczenia :/ (plamy wychodzą do 48H)
Jedzenie: Staraj się omijać fastfoody,mcszit, kebsy, chińczyki itd. Na Mnie to działa źle.
Papierosy: Nie zauważyłem przeciw wskazań na sobie, palę max 5 fajek dziennie.
Narkotyki: Od długiego czasu jestem czysty ale 10 lat temu, trawka spoko bez wysypów ale tylko z pewnego źródła, każda inna polana chemią od razu nasila chorobę, wszystkie pochodne amfetaminy(extasy, flex itd) oraz kokaina, nie radzę nikomu, ja nie mogłem tego opanować przez 2-3mc, nie pomaga nic...
Ogólnie dla mnie wszelkie używki to zło, zostawiłem Sobie jedynie papierosy bo prowadzę własny biznes i czasem muszę się odstresować od ty ZUSów, Urzędów, itd. Jak już mam chęć na piwo to kupuje Sobie piwo regionalne które ma date ważności 1mc od daty wyprodukowania, ew jakiś lemoniadowy radller.
TAk to wygląda u Mnie, ale to indywidualna choroba więc każdego uczula co innego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum