Witam
A co to jest .Wywalilo mnie nagle 2 tyg temu , luszczyce placówka mam na głowie i radzę sobie z nią . A z tym nie lekarz wsumie dwóch przepisami mi - elocom , bedicort , daivobert , clobex na głowę i unidox solutab antybiotyk lecz kostki z stup i rak nie znikają .
Ps nie wiem czemu zdjęcia są tak kiepskiej jakości proszę administratora forum o naprawiene-pomoc .
Witam
A co to jest .Wywalilo mnie nagle 2 tyg temu , luszczyce placówka mam na głowie i radzę sobie z nią . A z tym nie lekarz wsumie dwóch przepisami mi - elocom , bedicort , daivobert , clobex na głowę i unidox solutab antybiotyk lecz kostki z stup i rak nie znikają .
Ps nie wiem czemu zdjęcia są tak kiepskiej jakości proszę administratora forum o naprawiene-pomoc .
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 7:21 pm
mnie sie wydaje że to krostkowica stóp i dłoni,odmiana łuszczycy bardzo trudna do leczenia.na forum chyba Luck opisywał swoją walkę ,te odmiane leczy sie nie tylko sterydem ale tez antybiotykiem...koniecznie powinienes skonsultowac to z lekarzem,jezeli nie ma poprawy po 2tyg leczenia(o ile dobrze zrozumiałam )
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
zdjęcia są dobrej jakości po kliknięciu na nie
wymocz dłonie i stopy w szałwii tam jest ropna zawartość
a potem mocz w płatkach,siemieniu lnianym, sterydy w tym przypadku podziałają na krótko jak i maści antybiotykowe
nie chce tutaj podważać opinii lekarzy ale męczyłam się z tym kilka razy bez efektu
a moczenia załatwiły sprawę
zadbaj tez o stan jelit np woda z cytryną na czczo
szybciej zaleczysz jak wyciągniesz zawartość bąbli w moczeniach
ale oczywiście zrobisz jak zechcesz nie narzucam tylko podsuwam rade
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
to chyba nie jest plyn - kiedys mi sie cos takiego tez robilo... w srodku jest łuska - jak sie zdrapie to nie leci plyn tylko jest takie rozdrapane luszczace sie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
u mnie nie - a moczylam nieraz - ogolnie rzadko takie dostaje ale dostaje - przewaznie (przyznaje sie bez bicia i wiem ze tak nie wolno) rozdrapuje - wiec mocze i gąbką scieram...
takie z mazią tez czasami miewam ale pojedyncze nie taką liczbe jak tu na fotkach...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
to nie jest ropne,tez to mam,to takie jakby wypryski skorne z bardzo gruba luska,odmaczanie pomaga ale tylko dlugotrwale,ja tez po odmoczeniu zdrapuje,wowczas dopiero troszke sie rozszerza i traktuje to cygnolina
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum