odnosze wrazenie,ze pan staszek jak maly chlopiec,mam zabawke i moge wam dac sie pobawic,ale nie powiem jaka...nie o to tu chodzi i nie po to jest to forum...tutaj wszyscy sobie pomagamy,dzielimy sie wiadomowsciami,nowinkami....a pan staszek..coz...niech dalej bawi sie w swojej piaskownicy....
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Ostatnio zmieniony przez stary luszczyk Nie Cze 16, 2013 12:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
dla Pani też się znajda zioła na menopauzę. ZA DARMO
Jestem ciekawa w jakim ty wieku jesteś bo i może tobie te ziółka by się zdały
a napewno większe dawki meliski
ale to pewnie wiesz jak znasz działanie ziół
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
ja wiem, że na kasie w tesco ciężko jest zabłysnąć intelektem, ale tutaj macie panie pole do popisu, w końcu ktoś was może wysłuchać, stajecie się nagle "specjalistkami" bo wiecie że łuszczyca z łaciny to psoriasis, koniecznie odpisujecie pierwsze na post by przypadkiem koleżanka po fachu nie odpisała szybciej bo nagle okaże się, że jest mądrzejsza.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 7:17 pm
i niezaprzeczalnie wysoką kulturę osobistą
Szkoda rodziców...napewno sie starali a teraz syn takie swiadectwo wystawia
Najważniejsze ze na wszystkich forach łuszczycowych doskonale sie zaprezentował,wszyscy już wiedzą kto zacz Pan Staszek
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
a ja napisze po mesku,bo nie lubie niczego owijac w bawelne,dla mnie to zaden pan,a raczej szczyl bez odrobiny kultury,teksty o menopauzie i kasie w tesco sa po prostu zwyklym chamstwem i tak wlasnie odbieram onego ,,pana,, z malej litery,nie udalo sie na nas zarobic to i jemu pozostaje dalej kasa...w tesco....
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
tak jak pisałem wcześniej, polemizuję na poziomie swoich rozmówców, do tego mnie niektórzy zmuszają. ze stadem rumunów posługujących się retoryką - „daj” „podaj” „zdradź” „ujawnij” posługuję się ich własnym prymitywnym slangiem. niech się pan tak nie napręża bo pampersów braknie do wieczora.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 3:21 pm
nic dodac nic ujac Panie Staszku....jaki Pan taki kram...juz Pan swój nam zaprezentował wszem i wobec,prosze już nie obrażac i....grzecznie sie oddalic...co do wiedzy...jest pan jeszcze lata swietlne....za nami ....niestety...
Niczego od Pana nie oczekiwałam za" darmo"....nie wystawiałam reki,napisałam na forum...oficjalnie i grzecznie ze moge przetestwowac,to Pan napisał do mnie na Pw....wyjasniłam grzecznie i jasno co moge spełnic i na jakich warunkach....a Pan obraza wszystkich i wszedzie....akt desperacji?....zastanawiam sie dlaczego? ale juz na odpowiedz nie czekam....ani na Panskie specyfiki....
Zycze sił bo bedą panu potrzebne...łuszczyca uczy pokory....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ok,,Krysiu,szkoda paluszkow,polemizowac mozna z kims kto rozumie czym jest rzeczowa polemika, a w mysl przyslowia o glupocie.......ta...pokona nas doswiadczeniem..i poziomem..rownym parterowi..
Muszę zabrać głos bo się wkurzyłam.
Przyszedł nie wiadomo skąd, obraża ludzi, którzy nawzajem sobie pomagają w różny to sposób. Chciał się wymądrzyć, ale czym???
My tu na forum mówimy Staszek wracaj skąd przyszedłeś idź zbieraj ziółka i pogadaj z niedźwiadkiem, chociaż jego poziom na pewno wyższy od Twojego.
_________________ Beata
"Zycie nie daje nam tego, czego chcemy, tylko to, co dla nas ma."
Witajcie ,
Jestem chyba jedną z nielicznych osób z naszego forum , która się zgłosiła do testowania maści od Pana staszek84, . Tak jak wy posiadałem wiele wątpliwości, wynikających z tego, że nie znałem i nie znam dokładnego składu proponowanej maści . Omawianą maść otrzymałem z ciągu 2 dni . Długo się zastanawiałem ale w końcu postanowiłem ją użyć. ( ciągle szukam czegoś skutecznego na ł . Jakie są moje obserwacje ? Otóż po zastosowaniu maści łuska po kilku smarowaniach zniknęła. i jakoś nie wraca to jest bardzo dobre. Smarowałem zmiany na nogach i głowie . Największe efekty w zaniku plam widać na głowie . Jest to obserwacja zarówno moja jak i mojej rodziny . NA nagach zmiany cofają się o wiele wolniej . Ale moim to widać jakieś efekty. Myślę, że warto jest przetestować tą maść . Mi nic się nie stało od jej stosowania a leczenie wspomogła I z tego powodu bardzo się cieszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum