Wysłany: Wto Cze 18, 2013 11:14 pm Sól z Morza Martwego.
Witam, ktoś kąpał się w tej soli? Mam zamiar kupić 25kg na allegro bo już nie mam sił, ale bez sensu jak to nic nie pomaga, chociaż wiadomo ,że u każdego może inaczej działać.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Cze 19, 2013 9:46 am
przeszłam kąpiele we wszelkiego rodzaju solach...od najdrozszych,specjalnych do najzwyklejszej....i na takiej zostałam....bohenska albo iwonicka...gruboziarnista
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
cudna sprawa i kapie sie w soli gruboziarnistej....jestem zadowolona...czy pomaga? w zaleznosci od tego czego kto oczekuje....ja jestem zadowolona.
W wakacje jezdze nad morza o dużym zasoleniu i cały dzien na zmiane stosuje kąpiel morską ze słoneczna...rezultaty...super(to samo uzyskiwałam nad polskim morzem...ale ostatnio ono całkiem zimne i kaprysne wiec jeżdze do Turcji )
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Zwykłą sól jodowaną albo jaką mam ona ma złuszczać martwy naskórek
a olej mnie najlepiej służy z pestek winogron albo rycynowy
Ja daje pół torebki na wannę i 3 łyżki oleju
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum