Wysłany: Pią Sie 22, 2008 8:35 am SUPLEMENTY VISION
Na początek: miałem przyjemność poznać swoją przyjaciółkę w roku 2004 od poznania rożnie bywało raz lepiej raz gorzej ale przed tymi wakacjami było najgorzej straszny wysiew. Totalna załamka a mam dopiero 25 lat. Sami wiecie założyć rodzine itp.
Ale się zaczęło-ostry wysiew. Spotkałem się z jednym lekarzem z Bułgarii - spotkanie to czysty przypadek po prostu jedna osoba zrezygnowała i udało mi się wskoczyć na jej miejsce, ale opisuje dalej.
Używałem wszystkiego chyba co się dało maści nie maści drożdży i tak dalej i tak dalej.
Maści jak to maści dawały ulgę czasową trochę łagodziły mi zmiany skórne ale mijał miesiąć i znowu to samo i jeszcze większy dół. Drożdże na głowę owszem nawet na ciało łagodzą to jest fakt mi pomagają bardzo mocno i polecam to prawie nic nie kosztuje dwie godz przed TV i ładny zapach na ciele:).
Po spotkaniu z tym dziwnym lekarzem uznałem że gada bzdury a chodzi tu o suplementy diety firmy VISION. Olałem sprawe na jakiś czas ale po pewnym czasie moja nażeczona powiedziała mi że i tak wydajesz na leki kupe kasy to może sprubujemy ziół (to nie jest tanie odrazu mówie).Lekarz ten powiedział mi że mam odstawić maści tylko przyjmować te suplementy (pomyslałem że facet gada głupoty), ale sprubowałem i biore do dzis drugi miesiąć teraz.
Zmiany znikły zostały mi białe odbarwienia skóry (radość niesamowita) co najlepsze byłem odrazu po miesiącu u dermatologa dermatolog patrzył i nie wierzył jak pokazałem ciało i opisałem te leki-teraz ten dermatolog jeśli ktos chce włancza te seplementy do leczenia ale pamietajcie nic na siłe:).
Mam zapisaną końską dawke dla łuszczyków to i tak dawka pomniejszona bo mnie nie było stać, ale zmniejszyłem to na pół i biore 28 kapsółek dziennie a lekarz mi kazał prawie 60(zwariował). ALE TO DZIAŁA NIE WIEM JAK ALE DZIAŁA.
Mam spisany zestaw dwu miesięczny i jak to sie bierze nic skomplikowanego.
Powiem tylko tyle że można to kupić przez strone www ale jest drogie ja to zamawiam przez osobe która jest zapewne przedstawicielem tej firmy i jest to tańsze.
A teraz najgorsze czyli ceny a to boli.
Dawka miesięczna kosztuje 1000 zł (przeliczcie sobie ile na maści wydajecie mi wyszło podobnie) i tak nic nie tracimy a po tym ja czuje sie lepiej chce mi sie zyć nie denerwuje się czyli nie ma rozwoju łuszczycy.
lekarz mi przypisał miesięczną dawkę na 1800 zł do 1000 zmniejszyłem.
II miesiąć biore teraz wyszło mi 871,89 gr pisze dokładnie żebyście nie myśleli że jestem jakis przedstawicielem tej firmy. Mnie to wisi co to za firma wiem po sobie że to działa ale jak pytajcię się ich ja chcem mieć tylko efekt i mieć łuszczyce w d... sami wiecie.
Jeśli ktoś chce pogadać szczegółowo o tym podaje moje gg 6243959. Mi się udało dlatego się tym dziele z wami a wy zadecydujcie podam wszystko dawkowanie jakie pory brania tego wszysco co wiem.
Trzymajcie się biedroneczki w kupie siła.
Zapomniałem dopisać !
Od momentu brania tych suplementów moja skóra nie widziała żadnej maści leczącej powtarzam się żadnej maści tylko olejek dla dzieci lub alantan. Jak to powiedziałem dla dermatologa to oczy na wierzch wywaliła powiedziała mi jeśli pana na to stać niech pan nie smaruje się maściami i bierze te suplementy bo widać na panu ogromną poprawe. Ale to ja i moje ciało każdy może inaczej reagować ,napewno nie zaszkodzi bo to są zioła.
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 11:27 am
bierzesz coś a nawet nie wiesz co to za tabletki, jaki mają skład, tylko tyle, że to jakiś suplement diety itp. Nie wiadomo nawet co to jest, może to jakieś silne leki itp. można kupić to tylko przez stronę www a czemu nie w aptekach itp. widocznie coś z tym nie tam, być może nie dopuszczono tego na rynek.
A co do tego co napisałeś, że wydawałeś koło 1000 zł na maści - nie wiem co stosowałeś na łuszczycę, ale ja lecząc się ponad 16 lat w miesiąc albo w pół roku nie wydałem takiej kwoty na maści..
Po to napisałem że to firma VISION żeby każdy mógł sobie poszukać i zajrzeć poczytać skład wszystko jest napisane. Jak napisałem to są zioła czytaj uważnie kolego:).
Do aptek sama firma nie chce tego dopuścić bo zaginie wśrod suplementów a jest tego mnóstwo wystarczy iść do apteki. Ja napisałem że to jest drogie bo jest nie zmuszam nikogo każdy wie co chce osiągnąć i dzięki czemu chce się leczyć. Fakt jest taki że mi akurat te leki pomogły, nie ma wnich żadnych silnych składników typu steryd itp. To co przyjmuję - NP. vision PAX,detox,antiox , lf junior, lf senior,nutrimax i wiele innych. Ja doszedłem do wniosku że nie ważne jakie pieniądze a kupowałem najdroższe leki jakie się da bo leki typu elocom itp to najgosze g.... co moze byc chwilowe działanie pobudzające wysiewy. Dalej łuszczyca to choroba nie dokonca skórna, jej żródło zaczyna się od wewnątrz a łuszczenie to skutek choroby wewnątrz organizu.
Ale jak napisalem "chcem sie tylko tym doświadczeniem podzielić"
Reklama dźwignią handlu...
Nie znoszę takich ludzi.
Nic nie napisałeś o sobie, tylko o tych suplementach. Jak sądzę zbyt długo tu nie zagościsz bo trzeba zarabiać, prawda?
bo ja na tym wcale nie zarabiam.
Kazdy z was moze to zamówic na stronie vision KAZDY Z was. A jesli chcesz pogadac zapraszam na gg nr podałem wczesniej
Nie wiem dlaczego tak dziwnie reagujecie, naprawde jesli ktos bardzo chce moge nawet pogadac na skype nie chodzi tu o żaden zarobek ani o promocje jakis tam środków. Mi to pomogło dlatego opisałem co to jeśli kogoś to nie interesuje i nie chce próbować niech się nie wypowiada i zachowa aliuzje dla siebie. Chciałem pomóc podzielić się czymś co na mnie działa ale ok was biznes ja jestem ty cały czas jak ktos chce pogadać zapraszam.
nie do konca to są zioła, są to skłądniki leków uzyskane kriogenicznie np.
Detox+ wspomaga leczenie chorób: AIDS (w kompleksowym leczeniu), przewlekłe zapalenie oskrzeli, dychawica oskrzelowa, alergia, polip jelit, choroba wrzodowa żołądka i dwunastnicy, choroby skóry (łuszczyca, egzema), zatrucia nikotynowe, alkoholowe i narkotykowe. Profilaktyka chorób onkologicznych (zmniejsza a nawet hamuje i utrudnia dzielenie się komórek nowotworowych).
PAX Lekkie działanie uspokajające.
Biologicznie aktywny suplement diety PAX ma lekkie działanie uspokajające, stymuluje pracę centralnego układu nerwowego. Chroni przed nerwicami. Uspokaja, nie obniżając zdolności do pracy. Poprawia przemianę materii. Posiada silne działanie antyseptyczne. Odnawia tanki naczyń krwionośnych oraz normalizuje ciśnienie krwi.
Zmniejsza chęć palenia tytoniu, wyprowadza ze stanu upojenia alkoholowego. Skutecznie usuwa napięcia umysłowo - fizyczne i stresy również w sytuacjach (egzaminy, zawody sportowe, występy publiczne oraz różne stresowe sytuacje).
Żeby próbować to jest cena zaporowa. Tych tableteczek brałem po 30 dziennie dlatego mój organizm zupełnie inaczej funkcjonuje. Jeśli bardzo cię interesuje wiecej szczegółow odezwij sie na gg to na spokojnie online pogadamy o tym.
DO NICZEGO NIE ZMUSZAM- juz pozostało mi cos po tych waszych wypowiedziach
Rozmowa nic nie kosztuje. Nikt nie musi tego kupowac wasze pieniądze wasza decyzja.
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 8:29 pm
Mówisz, że nie chcesz zarobić a podajesz jedną stronkę, na której można to kupić. Poza tym skoro leczyłeś łuszczycę to wiesz powiem ci jedno maści, które wymieniłeś nie kosztują fortuny o której pisałeś, a te suplementy niestety tak. Poza tym ten detox o którym pisałeś brzmi dziwnie -poza tym skoro działa na aids to musi być to coś silnego, najpierw piszesz, że to są ziola, a później, że nie do końca zioła.
A z tym masz rację, że każdy bierze z nas co chce i co mu pomaga, dobrze że się WYLECZYŁEŚ z tej choroby, bo jak dotąd nikt z nas się nie WYLECZYŁ po tylu latach walki.
Może napisz jaki masz typ łuszczycy, bo suplementy dobrze opisujesz ale nie swoją chorobę
meczcie sie dalej i tak gówno wam to da jesli macie nastawienie na leczenie ktore do tej pory było stosowane to powodzenia zycze w życiu bo i tak nie pomaga leczenie masciami. Trzeba troche poszukac czym mozna sie leczyc a nie siedziec i jenczec bo mam łuszczyce od 16 lat i bedziesz mial drugie 16 jak nie zaczniesz kombinowac. To ze strona jest gdzie mozna kupic to nie kupuj jak nie chcesz i nie pierdziel głupot. Poczytaj co inne leki mogą zrobic a nie utwierdzony ze to za drogie czlowieku 1000 zl to duzo daj spokoj wole wydac 5 tys ale byc zdrowym (i jestem ). a łuszczyce mialem plackowatą cale plecy nogi głowa wysiana , rece strasznie wygladałem ,takze nie pierdo....l że chcem na was zarobic. Mam to gdzies czy to sobie kupicie czy nie chcialem pomóc ale widze ze nastawienie macie boskie miejcie takie dalej daleko nie zajdziecie nie eksperymentując.
GG cały czas widoczne jak ktos ma obiekcje lub jakąś sprawe zapraszam o tych lekach/suplementach juz nie wspominam.
Do "wyleczonego"........ po 1. Łuszczycy nie da sie wyleczyc a jedynie zaleczyc , ona i tak bedzie w twoim organizmie caly czas i nie wiedomo kiedy znowu sie odezwie , jesli nie dojdziesz dlaczego wogole sie pojawila, a niejednokrotnie na objaw luszczycy maja wplyw nie jeden ale kilka czynnikow, a z tego co czytam w twoim poscie odnosze wrazenie , ze pojawi sie juz niedlugo , gdyż chyba jestes czlowiekiem nerwowym skoro wypisujesz takie rzeczy, epitety!...........Kazy ma swoj sposob na zaleczenie ł. , ogolnie w każdej chorobie pomaga bardzo wygadanie sie , ponażekanie, wyrzucenie z siebie tego co nas "boli" i biadolenie nad soba , to pomaga , pózniej dopiero formy farmakologiczne, to forum jest po to aby pomoc nawet psychicznie uporać sie z problemem , także jesli ktos biadoli nad soba to jest to cześc terapii, i tobie nic do tego!!!!!!!
wyleczony... skąd taki bulwers? nic na siłę. nie chcemy słuchać Twoich dobrych rad to śmiej się z nas po cichu jacy to jesteśmy ograniczeni, a nie najeżdżasz na ludzi tylko za to, że wyrażają własne zdanie! wiesz niby dlaczego wszyscy nie chcą tego spróbować? ja Ci mogę wyjaśnić dlaczego mnie to nie przekonuje. mam naprawdę nieliczne plamki. jest ich tyle, że właściwie nie przeszkadzają i mogę z nimi żyć, nie dwoję się ani nie troję by wreszcie się ich pozbyć. i dla mnie to by naprawdę były zbyt duże koszty w porównaniu z efektami gdybym zastosowała te suplementy.
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 2:09 pm
wyleczony napisał/a:
meczcie sie dalej i tak gówno wam to da jesli macie nastawienie na leczenie ktore do tej pory było stosowane to powodzenia zycze w życiu bo i tak nie pomaga leczenie masciami. Trzeba troche poszukac czym mozna sie leczyc a nie siedziec i jenczec bo mam łuszczyce od 16 lat i bedziesz mial drugie 16 jak nie zaczniesz kombinowac. To ze strona jest gdzie mozna kupic to nie kupuj jak nie chcesz i nie pierdziel głupot. Poczytaj co inne leki mogą zrobic a nie utwierdzony ze to za drogie czlowieku 1000 zl to duzo daj spokoj wole wydac 5 tys ale byc zdrowym (i jestem ). a łuszczyce mialem plackowatą cale plecy nogi głowa wysiana , rece strasznie wygladałem ,takze nie pierdo....l że chcem na was zarobic. Mam to gdzies czy to sobie kupicie czy nie chcialem pomóc ale widze ze nastawienie macie boskie miejcie takie dalej daleko nie zajdziecie nie eksperymentując.
GG cały czas widoczne jak ktos ma obiekcje lub jakąś sprawe zapraszam o tych lekach/suplementach juz nie wspominam.
Przepraszam jesli kogos uraziłem.
Ja napewno będę chorował do końca życia a ty do końca życia będziesz brał swoje suplementy. Co do tego jak się wyleczyłeś, to po co łykasz to ciągle, jako jedyny się wyleczyłeś - moje gratulacje. Nikt jeszcze nie znalazł metody na WYLECZENIE - a ty tak, ja się nie żalę że choruję 16 lat bo umiem z tym żyć, a ty chyba nie, ty chyba nie umiesz żyć bez suplementów swoich więc je łykaj, każdy ma dla siebie coś co mu pomaga tobie akurat to - niech tak będzie, ale nikt z nas się nie WYLECZYŁ tylko ty.
Spójrz na jedno dla ciebie 1000 zł to jak "pierdnąć" - ale nie dla wszystkich, ja też raz w życiu wolałbym wydać 5 tyś i być zdrowym ale na CAŁE ŻYCIE a nie na pół roku bo mnie na to nie stać, żeby tyle kasy wydać co miesiąc - dwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum