Wysłany: Sro Cze 12, 2013 10:21 am Alergia na nikiel...
Witam!
Muszę się z Wami podzielić moim problemem! Potraficie sobie wyobrazić to, że macie pięknie zaleczone ciało z ł a jesteście cali w czerwonych suchych plamach? Normalnie jestem już bliska obłędu!Okazało się, że mam alergię na nikiel! Oprócz tego, że jest w metalach jest prawie w każdym jedzeniu! Za chwilę będę żyła tylko powietrzem a tu nic! Jestem cała w czerwonych plamach! Jak na razie nie działa nic
Może ktoś miał taką wątpliwą przyjemność posiadania takiego problemu jak ja?
Zastanawiam się też, czy nie spróbować cygnoliny....ale nie wiem czy to nie za duże ryzyko.
Pani dr mi mówi, że zostały jej już tylko sterydy i to doustnie;/ A zjadłam już Encorton i było lepiej na chwilkę;/;/
Ech
Słuchaj ja jestem cały w czerwonych plamkach i nie mogę tego zaleczyć od około roku. Mam ł i te plamki, strasznie mnie to nurtuje podobnie jak Ciebie. Jednak nie wiem czy to uczulenie na nikiel czy na cokolwiek innego. Może jakieś zdjęcia byś pokazała? Mógłbym porównać z tym co ja mam na skórze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum