Zamieszkuje okolice Częstochowy, poszukuję dermatologa, który przyjmuje prywatnie i jest godny polecenia w leczeniu luszczycy. Nie chodzi mi o pozbyciu się mnie i wysłanie do szpitala tylko chęc walki z tym. Szukam specjalisty z woj. Śląskiego, Opolskie, Łodzkiego...
http://www.pkt.pl/kubacka.../100442337/5-1/
ponoć najlepsza w okolicy przyjmuje prywatnie
i doktor Posiła ta pracuje w szpitalu i też przyjmuje prywatnie
każdy z nich leczy sterydami ale można porozmawiać na temat leczenia
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
W moim przypadku sterydy odpadaja, wysyp jest zbyt duzy. Cygnolina tez przestala dzialac a sytuacja sie pogarsza wiec poszukuje odwaznego dermatologa by pobawic sie w cos mocniejszego. Lekarz rodzinny doradza tabletki ale do tego potrzebna jest stala kontrola dermatologa... a poza tym sam nie wiem czy tego chce.
metotreksat lub cos w tym stylu, jestem otwarty na lecznie bo po ostaniej kuracji w szpitalu, ktora trwala ponad 3 tygodnie mialem spokoj przez niecale 2 miesiace....
Oczywicie mam do tego wiele watpliwosci i nie jest to moj pomysli nie podoba mi sie ale aby zyc trzeba pracowac a zeby pracowac trzeba byc sprawnym fizycznie a w tej chwili moje zdrowie to kiepska sprawa...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lip 09, 2013 10:05 am
leczenie farmakologiczne stosuje sie w postaciach srednio cięzkiej i cięzkiej.To nie są cukierki ani Wit C.Aby przejsc na leczenie MTX ,Cyklosporyna czy Sulfasalazyną musi byc taka potrzeba,to silne leki i powodują duze zmiany w organizmie i skutki uboczne.Dla nas najlepszym wyjsciem jest...eksperymentowanie...szukanie tego co nam pomaga,masci,naswietlania,dieta....to podstawa.Wiem ze kazdy jest niecierpliwy i chce szybko ale.....dobrze sie trzeba zastanowic,sterydy przy tych w/w lekach to....pestka
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Lip 09, 2013 11:38 pm
Ja chodziłam córką do Kubackiej hmm sterydy, sterydy głównie lorinden A, dobra też Gostkowska jest, najbardziej jeszcze sobie chwalę dr Posiła i dr Uczniak - przyjeżdża z Łodzi- przyjmuje w A-derm, musisz próbować, jednemu taki lekarz pomoże, drugiemu inny, u nas tyle męczyłyśmy się z pozbyciem narastającej w mega szybkim tempie łuski, po wymienionych nazwiskach, dopiero lek zalecony od dr Uczniaka pomógł, powodzenia
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum