Mi też NIC nie pomagao przez rok. W tej chwili (od 2-3 tygodni ) jest super. Zacząłem stosować diete, pić miksture słoneckiego, (0 słodyczy!), Neotigason i jest super. Też Cie namawiam na dietę, czasem ona działa cuda. Szczególnie chorzy na łuszczyce powinni ją stosować po to , by oczyścić organizm z toksyn które prawdopodobnie powodują łuszczyce.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lip 31, 2013 3:37 pm
akurat łuszczyca nie podlega naszej....woli czy checi....fakty,aby uswiadamiac innych sami musimy wyrażac sie precyzyjnie....Ty wiesz że nie można wyleczyc łuszczycy ale wchodzą tu nowicjusze....zawsze musimy o nich pamietac
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Kochani często wypytywałam co stosujecie na skórę głowy bo ja swojej ogarnąć nie mogłam.
Wyciągnęłam z moich zapasów resztki maści Cocois, która stosowałam ponad rok temu niestety bez rezultatów dlatego rzuciłam w kąt.
A TU NAGLE DZIAŁA!! Jestem prze szczęśliwa bo moją głowę ruszył tylko steryd Daivobet, potem Clobex i potem dramat przez rok.
jak mówiłam byłam na cyklosporynie i wyrzuciło mi zmiany po odstawieniu ale łatwiej one teraz przyswajają maści, teraz działają. Na ucho idzie Protopic, zastosowany raz a skóra wygląda jak zaleczona w 70%, Cocois idzie w ruch, potem nawilżam i natłuszczam.
Mówię Wam jaka radość!!
Całuję Was mocno
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 8:29 am
dla mnie to szczególnie wazne,łuszczyca to naprawde pokrecona choroba,nie ma jednej recepty,jednego srodka wiec od wielu lat powtarzam w kółko to samo bo wiem ze zawsze gdzies ,komus cos akurat przypasuje.Kazda chwila radosci u innych,powoduje u mnie poczucie pewnosci ze nasza współna misja ma sens.Zycze długiej remisji
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum