Mi też powyłaziły takie białe plamki... Mniej więcej wygląda jak bielactwo nabyte, ale w formie małych plamek bez skupisk większych... Niespecjalnie mnie to przeraża bo i tak wyglądają o niebo lepiej niż plamy łuszczycy
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Po pierwszym zastrzyku z leku.... ZNIKA!!! Nareszcie, po 19 latach męki ZNIKA!!!
-
Niestety nie każdemu znika - w poniedziałek spotkałem się ze znajomym który tez jest w tym programie, z reszta razem zaczynalismy Kiedy mi tez po pierwszym znikało i w ciągu 2 tygodni zeszło wszystko ,jemu do tej pory nie schodzi nawet po dwukrotnie zwiększonej dawce !! Mówią,iż jest ciężkim przypadkiem....
VIXI - jakie to wspaniałe uczucie jak schodzi ,a jak zejdzie jest jeszcze lepsze ....
Prawie czysta po 3 zastrzykach, ale głowa została :/ Ciekawe czy zniknie, no i odkąd biorę zastrzyki zauważyłam puchnięcie kolan i ból przy chodzenia, poza tym o klękaniu czy kucaniu mogę zapomnieć. Nie wiem, czy to przez lek, czy coś się dzieje, ale...
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 3:03 pm
skonsultuj na nastepnej wizycie,moze to byc sprawa leków ale tez moga miec wpływ upały,przeciązenie organizmu lub zbierająca sie woda.Oczywiscie moze tez sie okazac ze powód jest prozaiczny,ale lepiej sprawdzic,ja zrobiłabym jeszcze badanie na poziom kwasu moczowego
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum