Łuszczyca w aktywnym stadium zmian skórnych nie nadaje się do leczenia laserem Co2. Warto to skonsultować z lekarzem, najlepiej medycyny estetycznej który ma doświadczenie z tego typu rzeczami. Nie wiem czemu, ale krążą różne plotki na ten temat, ze laser leczy łuszczycę. Polecam dr n. med. Agnieszkę Ledniowską – świetnie mi to wytłumaczyła kiedy przy ogólnie pojętej łuszczycy laser miałby sens. Reasumując laser nie leczy, może zniwelować pewne defekty ale nie w aktywnym stanie zapalnym!
Ostatnio zmieniony przez Pawel Czw Lut 27, 2020 10:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Ale przecież powinniście mieć świadomość, że wybierając kliniki ze sprawdzoną renomą, będziecie mogli być spokojni o efekty podejmowanych przez Was zabiegów. Na pewno warto zajrzeć do http://klinika-urody.pl/ i sprawdzić, w czym jest w stanie pomóc Wam DERMED Klinika Urody. Myślę, że to może być najlepszym wyborem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum